Az Élelmiszertudományi Kar 2018 tavaszi rendezvényei

ÉTK HÍREK, ESEMÉNYEK:

 A Szent István Egyetem Szervezeti és Működési Rend ÉTK kari kiegészítése (2018.01.19-i módosítás) az alábbi linken érhető el: https://szie.hu/sites/default/files/files/etk_szmr_201802.pdf

(Szent István Egyetem web oldal/Munkatársaknak/Szabályzatok)

ETK 2018. TAVASZI RENDEZVÉNYEK:

  • Országos MÉTE TDK (2018. május 10.)

További információ: http://www.tdk.etk.szie.hu/data/pdf/felhivas_mete2018.pdf

  • Diplomaátadó Ünnepség (2018. június 22.)
  • VII. SZIE Sárkányhajó Regatta (tervezett időpontja: 2018. június 22-24.)

DEÁK TIBOR SZAKKOLLÉGIUM NYÍLT ELŐADÓESTJEI:

További információk: https://www.facebook.com/events/217705785649418/

  • Dr. Fodor Péter- Méreg és irodalom

Május 3. 17.00, K2 előadó

  • Palotás Péter- Halak szerepe a gasztronómiában

Május 3. 18.15, K2 előadó

A programok folyamatosan frissítésre kerülnek a kari web oldalon lévő Eseménynaptárban. Köszönettel várjuk észrevételeiket, javaslataikat és a további program felhívásokat.