2017 november 24-én az Élelmiszeripari Gazdaságtan Tanszék szervezésében immár 7. alkalommal került megrendezésre a Hallgatói Innovációs Verseny döntője. Idén a 4. éves Élelmiszermérnök és Élelmiszerbiztonsági és minőségi mesterképzés hallgatói mutatták be termékkoncepcióikat és azok piaci lehetőségeit az Élelmiszerökonómia és -marketing kurzus keretében.
A terveket Hegedűs Mónika, az Árpád Pálinka (Kisrét Manufaktúra Kft.) kereskedelmi és marketing igazgatója értékelte, 3 helyezést osztva ki a következőképpen:
1. helyezett: Ágyas gyümölcs bevonatú jégkrém – (Borbély Dóra, Korozs Gerda, Nagy Zsanett, Rádli Nikolett, Sipiczki Gizella)
2. helyezett: Chalkboard bottle – csomagolás-innováció (Molnár Anett, Murnyák Stefánia, Pintér Valentina)
3. helyezett: Adventi kalendárium pálinka válogatással (Berecz Blanka, Fehér Adrienn, Herczeg Csilla, Lukács Réka, Vagyon Boglárka)
A helyezett csapatok az Árpád Pálinka értékes ajándékai mellett meghívást kaptak a békéscsabai pálinkatanyára.
Gratulálunk a színvonalas hallgatói munkákhoz!