K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat

A K&H Csoport, mely az agrárfinanszírozás piacvezető szereplője, és elkötelezett híve a fenntartható agráriumnak, idén is ösztöndíjpályázatot hirdet a magyarországi agrárképzést folytató egyetemek és főiskolák mester és PhD képzésben résztvevő hallgatói számára, kibővítve a pályázók körét a gépészmérnöki képzésben résztvevőkkel.

A K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat célja továbbra is az, hogy anyagi támogatással segítse azon hallgatók tanulmányát és kutatómunkáját, akik az agrárágazat fenntartható fejlődését, innovációját tartják szem előtt. A pályázat két kategóriájában három-három hallgató nyer támogatást. Az ösztöndíjra a fenntartható agrárium témakörén belül készült TDK dolgozattal, illetve PhD tézisfüzettel lehet jelentkezni.

A tavaly életre hívott program lezárásánál nagy örömünkre szolgált azt látni, hogy a fenntartható agrárium kérdése a fiatal generáció számára is kiemelt fontosságú, hiszen 8 felsőoktatási intézmény 52 tehetséges hallgatója nyújtotta be színvonalas szakmai pályamunkáját.

További információk a K&H "fiatalok oktatása" oldalán.