Kitüntetések - 2018.03.15.

A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karának három munkatársát a Földművelésügyi Minisztérium  az 1848/49-es Forradalom és Szabadságharc Évfordulója alkalmából kitüntetésben részesítette.
A kitüntetéseket Dr. Fazekas Sándor miniszter úr adta át, 2018. március 13-án, a Földművelésügyi Minisztériumban megrendezett ünnepség keretein belül.

A Miniszter Úr

Pro Alimentis Hungariae Díjat adományozott Dr. Lakner Zoltán, a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar egyetemi tanára részére, számos hazai és nemzetközi kutatási projektben, az élelmiszer- és biomérnökök képzésében végzett kiváló tevékenységéért, több mint 300 magyar nyelvű szakcikk, 40 impakt-faktoros folyóiratcikk megírásáért,

Újhelyi Imre Díjat adományozott Dr. Hitka Géza, a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar egyetemi docense részére a gyümölcsök és zöldségek tárolástechnológiájának fejlesztésében, technológiai újításaiban, valamint az élelmiszertudományok egyetemi oktatásában a postharvest tudományterület fejlesztésében végzett munkájáért,

Elismerő Oklevelet adományozott  Pásztorné dr. Huszár Klára, a Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék egyetemi docense részére, másfél évtizede az állatitermék technológia, minőségügy és termékfejlesztés területén végzett kiemelkedő oktatási, kutatási és tudományos utánpótlásnevelési tevékenységéért.

Szívből gratulálunk a díjazottaknak!