Szeretnél friss diplomásként könnyen elhelyezkedni? Érdekel az élelmiszerek világa? Szíves tanulnàl egy olyan egyetemen, ahol a gyakorlatias képzés a fő szempont?
Gyere el Te is a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karának a Nyílt Napjára (2018. november 22. (csütörtök), 10 óra, 1118 Budapest, Villányi út 29-43. Budai Campus 'K' épület Díszterem), ahol betekintést nyerhetsz az élelmiszermérnök és biomérnök alapképzések rendszerébe!
PROGRAM
- 10.00-10.15 Köszöntő - Dr. Friedrich László, egyetemi docens, mb. dékán
- 10.10- 11.00 Tájékoztató az Élelmiszertudományi Karról és képzéseiről - Pásztorné Dr. Huszár Klára egyetemi docens, mb. oktatási dékánhelyettes
- 11.00- 11.15 Tájékoztató az Élelmiszermérnök BSc duális képzésről - Dr. Fehér Orsolya egyetemi docens, mb. vállalati kapcsolatokért felelős dékánhelyettes
- 11.15- 11.30 Kovács Péter testnevelő tanár- Sportolási lehetőségek
- 11.30- 12.00
- Gál János, elnök
- Deák Tibor Szakkollégium tájékoztatója
- Szunyog Bálint, HÖK elnök
- A Hallgatói Önkormányzat bemutatkozása
- 12. 00- tanszéklátogatások, interaktív programok
Program lehetőségek:
- Színes E-számok (Konzervtechnológiai Tanszék)
- Ismerkedés a Gabona-és Iparinövény Technológiai Tanszék munkájával
- Az élelmiszerek érzékszervi minősítése- laborlátogatás (13h-tól, Árukezelés- és Érzékszervi Minősítési Tanszék)
- Ismerd meg a Sör-és szeszipari Tanszék tevékenységét!
- Néhány élelmiszeripari trükk megismerése a Hűtő-és Állatitermék technológiai Tanszéken