Elismerések az Élelmiszertudományi Kar oktatói számára

Nagy István agrárminiszter a 2019. március 14-én, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából hagyományosan megrendezett díjátadón többek között a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi karának oktatóit is kitüntetésben részesítette.

Pro Alimentis Hungariae Díjat kapott dr. Fodor Péter, karunk professor emeritusa több évtizede a kémiai műszeres élelmiszervizsgálatok és ezek minőségjavítása területén kifejtett tudományos és iskolateremtő tevékenységéért.

A miniszter Ujhelyi Imre Díjat adományozott Hegyesné dr. Vecseri Beátának, a kar nyugalmazott egyetemi docensének három évtizede a söripari termékfejlesztésben, különösen az egyedülálló, első magyar "ALAKOR" biosör előállításában végzett kiváló tevékenységéért.

Szívből gratulálunk a kitüntetetteknek!