Ugrás a tartalomra
Címlap SZIE Élelmiszertudományi Kar - Budapest
  • Webmail
  • Neptun
  • SZIE
  • Karunkról
    • A Kar vezetése
    • A Kar története
    • Szervezeti felépítés
    • Müködési és eredményességi mutatók
      • Jelentkezési és felvételi eredmények
      • Kitüntetések, elismerések
      • Hallgatói kiválóságok
    • Akkreditáció
      • SZMR
      • TER_2016
      • dokumentumok
  • Felvételizőknek
    • Meghívó Nyílt Napra
    • Felvételi információk
    • Alapképzés (BSc)
    • Duális képzés
    • Mesterképzés (MSc)
    • Doktori képzés (PhD)
    • Szakmérnöki képzések
      • Szőlő- és borgazdasági szakmérnök
    • Határon túli képzések
    • Kisvárdai képzés
    • Átvétel
    • Részismereti képzés
    • Vendéghallgatói jogviszony létesítése
    • Felvételi ponthatárok - 2019
  • Hallgatóinknak
    • Tanulmányi tájékoztató
    • Dékáni Titkárság
    • Budai Campus Tanulmányi Osztály
    • Kollégiumok
    • Aktuális tanulmányi információk
    • Letölthető dokumentumok
    • Szakmai / üzemi gyakorlat
    • Szakdolgozat és diplomamunka
    • Szabályzatok
    • Könyvtár
    • Hallgatói Önkormányzat (HÖK)
    • Deák Tibor Szakkollégium
    • Alumni
    • Állásajánlat
    • Képzések
    • Gyakornoki lehetőségek/pályázatok
  • Kutatás
    • Doktori Iskola
      • Doktori Iskola személyi összetétele
      • Doktori képzés tárgyai
    • Kutatási infrastruktúra
    • Kutatócsoportok
      • Árukezelési és Érzékszervi Kutatócsoport
      • Erjedésipari és Biotechnológiai Kutatócsoport
      • Élelmiszeranalitikai és Biokémiai Kutatócsoport
      • Élelmiszerfizikai Kutatócsoport
      • Élelmiszerkémiai Kutatócsoport
      • Élelmiszermérnöki és Környezettechnikai Kutatócsoport
      • Élelmiszerökonómiai és Élelmiszerpiac-kutató Csoport
      • Hűtő és Állatitermék Technológiai Kutatócsoport
      • Konzervtechnológiai Kutatócsoport
      • Lipidtechnológiai és Gabonaipari Kutatócsoport
      • Mikrobiológiai és biotechnológiai kutatócsoport
      • Mikroorganizmus biodiverzitás és taxonómia kutatócsoport
    • Publikációs tevékenység
    • Pályázatok
      • EFOP-3.6.3-VEKOP-16
      • 2017-1.3.1-VKE-2017-00018
      • SIMONA projekt
      • KTIA_AIK_12 pályázat dokumentumai
    • ÉTK Konferenciák
    • Tudományos Diákkör
    • Konferencia felhívások
    • ITT - Ifjú Tehetségek Találkozója
  • Munkatársaknak
    • Kari Tanács
      • Meghívók és határozatok
    • Egyetemi hírek
  • Nagyvilág
    • ERASMUS információk
    • Nemzetközi kapcsolat
      • Szent István Egyetem képviselőinek Látogatása a Pekingi Agrártudományi Egyetemen és a Linyi Egyetemen / 匈牙利圣伊斯特万大学代表团访问中国农业大学和临沂大学
    • Sajtó
  • Karunkról
    • A Kar vezetése
    • A Kar története
    • Szervezeti felépítés
    • Müködési és eredményességi mutatók
      • Jelentkezési és felvételi eredmények
      • Kitüntetések, elismerések
      • Hallgatói kiválóságok
    • Akkreditáció
      • SZMR
      • TER_2016
      • dokumentumok
  • Felvételizőknek
    • Meghívó Nyílt Napra
    • Felvételi információk
    • Alapképzés (BSc)
    • Duális képzés
    • Mesterképzés (MSc)
    • Doktori képzés (PhD)
    • Szakmérnöki képzések
      • Szőlő- és borgazdasági szakmérnök
    • Határon túli képzések
    • Kisvárdai képzés
    • Átvétel
    • Részismereti képzés
    • Vendéghallgatói jogviszony létesítése
    • Felvételi ponthatárok - 2019
  • Hallgatóinknak
    • Tanulmányi tájékoztató
    • Dékáni Titkárság
    • Budai Campus Tanulmányi Osztály
    • Kollégiumok
    • Aktuális tanulmányi információk
    • Letölthető dokumentumok
    • Szakmai / üzemi gyakorlat
    • Szakdolgozat és diplomamunka
    • Szabályzatok
    • Könyvtár
    • Hallgatói Önkormányzat (HÖK)
    • Deák Tibor Szakkollégium
    • Alumni
    • Állásajánlat
    • Képzések
    • Gyakornoki lehetőségek/pályázatok
  • Kutatás
    • Doktori Iskola
      • Doktori Iskola személyi összetétele
      • Doktori képzés tárgyai
    • Kutatási infrastruktúra
    • Kutatócsoportok
      • Árukezelési és Érzékszervi Kutatócsoport
      • Erjedésipari és Biotechnológiai Kutatócsoport
      • Élelmiszeranalitikai és Biokémiai Kutatócsoport
      • Élelmiszerfizikai Kutatócsoport
      • Élelmiszerkémiai Kutatócsoport
      • Élelmiszermérnöki és Környezettechnikai Kutatócsoport
      • Élelmiszerökonómiai és Élelmiszerpiac-kutató Csoport
      • Hűtő és Állatitermék Technológiai Kutatócsoport
      • Konzervtechnológiai Kutatócsoport
      • Lipidtechnológiai és Gabonaipari Kutatócsoport
      • Mikrobiológiai és biotechnológiai kutatócsoport
      • Mikroorganizmus biodiverzitás és taxonómia kutatócsoport
    • Publikációs tevékenység
    • Pályázatok
      • EFOP-3.6.3-VEKOP-16
      • 2017-1.3.1-VKE-2017-00018
      • SIMONA projekt
      • KTIA_AIK_12 pályázat dokumentumai
    • ÉTK Konferenciák
    • Tudományos Diákkör
    • Konferencia felhívások
    • ITT - Ifjú Tehetségek Találkozója
  • Munkatársaknak
    • Kari Tanács
      • Meghívók és határozatok
    • Egyetemi hírek
  • Nagyvilág
    • ERASMUS információk
    • Nemzetközi kapcsolat
      • Szent István Egyetem képviselőinek Látogatása a Pekingi Agrártudományi Egyetemen és a Linyi Egyetemen / 匈牙利圣伊斯特万大学代表团访问中国农业大学和临沂大学
    • Sajtó

Keresés űrlap

Keresés űrlap

  • Karunkról
    • A Kar vezetése
    • A Kar története
    • Szervezeti felépítés
    • Müködési és eredményességi mutatók
      • Jelentkezési és felvételi eredmények
      • Kitüntetések, elismerések
      • Hallgatói kiválóságok
    • Akkreditáció
      • SZMR
      • TER_2016
      • dokumentumok
  • Felvételizőknek
    • Meghívó Nyílt Napra
    • Felvételi információk
    • Alapképzés (BSc)
    • Duális képzés
    • Mesterképzés (MSc)
    • Doktori képzés (PhD)
    • Szakmérnöki képzések
    • Határon túli képzések
    • Kisvárdai képzés
    • Átvétel
    • Részismereti képzés
    • Vendéghallgatói jogviszony létesítése
    • Felvételi ponthatárok - 2019
  • Hallgatóinknak
    • Tanulmányi tájékoztató
    • Dékáni Titkárság
    • Budai Campus Tanulmányi Osztály
    • Kollégiumok
    • Aktuális tanulmányi információk
    • Letölthető dokumentumok
    • Szakmai / üzemi gyakorlat
    • Szakdolgozat és diplomamunka
    • Szabályzatok
    • Könyvtár
    • Hallgatói Önkormányzat (HÖK)
    • Deák Tibor Szakkollégium
    • Alumni
    • Állásajánlat
    • Képzések
    • Gyakornoki lehetőségek/pályázatok
  • Kutatás
    • Doktori Iskola
    • Kutatási infrastruktúra
    • Kutatócsoportok
    • Publikációs tevékenység
    • Pályázatok
      • EFOP-3.6.3-VEKOP-16
      • 2017-1.3.1-VKE-2017-00018
      • SIMONA projekt
    • ÉTK Konferenciák
    • Tudományos Diákkör
    • Konferencia felhívások
    • ITT - Ifjú Tehetségek Találkozója
  • Munkatársaknak
    • Kari Tanács
    • Egyetemi hírek
  • Nagyvilág
    • ERASMUS információk
    • Nemzetközi kapcsolat
      • Szent István Egyetem képviselőinek Látogatása a Pekingi Agrártudományi Egyetemen és a Linyi Egyetemen / 匈牙利圣伊斯特万大学代表团访问中国农业大学和临沂大学
    • Sajtó
  • Karunkról
  • Felvételizőknek
  • Hallgatóinknak
  • Kutatás
  • Munkatársaknak
  • Nagyvilág

Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, 1118 Budapest, Villányi út 29-43., Tel.: +36(1)305-7293, +36(1)305-7294, e-mail: info@etk.szie.hu