Aktuális tanulmányi információk

A 2020/21. tanév őszi félév megkezdésével kapcsolatos információk elérhetők ITT

Tartalomjegyzék

Budai Campus Tanulmányi Osztály honlapján elérhető információk (SZIE azonosítóval és jelszóval történő bejelentkezés szükséges):

Élelmiszertudományi Kar információi:

  1. Tájékoztató első évfolyamos hallgatóknak
  2. Neptun információk
  3. Tanév időbeosztása
  4. Pályázati felhívások
  5. Képzések tantervei
  6. Iparági technológia, modul, szakirány választás
  7. Záróvizsga információk

Tanulmányi tájékoztató 2019/20. tanév

Központi információk (PDF)

Élelmiszertudományi Kar (PDF)

 


1. Tájékoztató első évfolyamos hallgatóknak

  • letöltés (PDF)

2. Neptun információk


3. Tanév időbeosztása


4. Pályázati felhívások

4.1. Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj Pályázat  (2020/2021 tanévben)

4.2. Intézményi szakmai, tudományos és közéleti ösztöndíj (2020/21. tanév őszi félév)

4.3. Lakhatási célú rendszeres szociális ösztöndíj ( 2020/21. tanév őszi félév)

4.4. Rendszeres szociális ösztöndíj (2019/2020 2. félév)

4.5. Rendkívüli szociális ösztöndíj

Az Élelmiszertudományi Karon a rendkívüli szociális ösztöndíj pályázatok leadása folyamatos. A leadott pályázatok a soron következő Diákjóléti Bizottság ülésén kerülnek elbírálásra.

4.6 Szent István Ösztöndíj

A Szent István Ösztöndíj alapító okiratában foglaltak alapján a rektor pályázatot hirdet az ösztöndíj elnyerésére a 2019/2020. évre.

4.7 TDK ösztöndíjak (2018/2019 2. félév)

4.8 K&H pályázat a fenntartható agráriumért (2020)


5. Képzések tantervei

5.1. Élelmiszermérnöki alapképzési szak nappali munkarend magyar nyelven

5.2. Élelmiszermérnöki alapképzési szak nappali munkarend angol nyelven

5.3. Élelmiszermérnöki alapképzési szak levelező munkarend

5.4. Biomérnöki alapképzési szak nappali munkarend

5.5. Élelmiszermérnöki mesterképzési szak nappali munkarend magyar nyelven

5.6. Élelmiszermérnöki mesterképzési szak nappali munkarend angol nyelven

5.7. Élelmiszermérnöki mesterképzési szak levelező munkarend

5.8. Élelmiszerbiztonsági és minőségi mérnöki mesterképzési szak nappali munkarend magyar nyelven

5.9. Élelmiszerbiztonsági és minőségi mérnöki mesterképzési szak nappali munkarend angol nyelven

5.10. Élelmiszerbiztonsági és minőségi mérnöki mesterképzési szak levelező munkarend

5.11. Agrár és természettudományi szakforditó szakirányú továbbképzési szak levelező munkarend

5.12. Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szakmérnök/szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak levelező munkarend

5.13. Gyümölcsés zöldségfeldolgozó szakmérnök/szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak levelező munkarend

5.14. Pálinkamester szakmérnök/szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak levelező munkarend

5.15. Sörfőző mester szakmérnök/szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak levelező munkarend

5.16. Szőlőés borgazdasági szakmérnök/szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak levelező munkarend (Budapest, Beregszász)


6. Iparági technológia, modul, specializáció választás

6.1. Nappali 2019/2020/2

Űrlapok és tájékoztatók:

6.2. Levelező 2019/2020/2


7. Záróvizsga információk

7.1. Szigorlati tételek BSc:

7.2. Biomérnök szigorlati tételek:

7.3. Szigorlati tételek MSc:

7.4. Záróvizsga határidők:

  • Záróvizsga határidők: 2019/2020. őszi félév (XLSX)

7.5. Záróvizsga beosztások:

Információk záróvizsgázó hallgatóknak - 2019.11.02.