Az Élelmiszertudományi Doktori Iskolában a kötelező és választható tantárgyak oktatása angol ill. magyar nyelven folyik.
-
1. félév tárgyai:
(kötelező) Dr. Fodor Péter: Modern analytical techniques and methods
(ajánlott) Dernovics Mihály: Principles of food research -
2. félév tárgyai:
(kötelező) Dr. Kiss István: Current problems in food microbiology
(ajánlott) Dr. Felföldi József: System design and project planning -
3. félév tárgyai:
(kötelező) Békássyné dr. Molnár Erika – Dr. Felföldi József: Food processing and control
(ajánlott) Dr. Salgó András: Nutritional biochemistry -
4. félév tárgyai:
(kötelező) Dr. Hoschke Ágoston – Dr. Biacs Péter – Dr. Nyeste László – Rezessyné dr. Szabó Judit - Dr. Nguyen Duc Quang: Élelmiszerbiotechnológia
(ajánlott) Dr. Biacs Péter: Product development in the food industry
Szabadon választható tárgyak:
- Dr. Abrankó László: Mennyiségi analitikai meghatározás módszerei
- Dr. Baranyai László: Applied mathematical statistics in food science
- Dr. Ernyei György: Economics
- Dr. Felföldi József – Dr. Firtha Ferenc: Image processing for food research
- Dr. Kállay Miklós: Borászat dióhéjban
- Dr. Kókai Zoltán: Advances in sensory science
- Dr. Körmendy László: Kísérletek tervezése és értékelése
- Dr. Lakner Zoltán: Food business management
- Dr. Lelik László: Kapcsolt analitikai rendszerek szerepe az élelmiszerkutatásban
- Simonné Dr. Sarkadi Livia: Válogatott fejezetek a táplálkozástudományból
- Dr. Váradi Mária: Szenzorok élelmiszeranalitikai vizsgálatokhoz
- Dr. Vozáry Eszter: Electromagnetic properties of foods