Élelmiszer-biztonsági Konferencia

A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kara ezúton is szeretettel meghívja az érdeklődőket Élelmiszer-biztonsági Konferencia című szakmai programjára 2016. november 10-én. Helyszín: SZIE Budai Campus, K. épület díszterem (1118 Budapest, Villányi út 29-43.).

Program

  • Regisztráció 08:30 – 09:30
  • 09:40 Köszöntő
    Nevin Rühle (IFS)
  • 09:55 A migrációs- és menekültválság élelmiszer-biztonsági kockázatai
    Dr. Lakner Zoltán (SZIE ÉTK) és Dr. Kasza Gyula (NÉBIH)
  • 10:15 Tápértékjelölés – Mit fog ellenőrizni a Hatóság?
    Kovács Krisztina (NÉBIH)
  • 10:40 Validás, verifikálás, kockázatelemzés az IFS rendszerében
    Márton Mária (DNV GL)
  • Kávészünet 11:00 – 11:20
  • 11:20 Táplálékallergia, táplálékintolerancia
    Bóza Balázs (SGS)
  • 11:40 Hogyan éljünk túl szerencsésen egy IFS auditot? Tippek, trükkök
    Laczkó György (Bureau Veritas)
  • 12:00 A takarékos higiénia alapjai
    Végh György (ECOLAB)
  • 12:20 Hűtőlánc: Kalibrálás, mérés, kiértékelés az IFS v6 szerint
    Rahne Eric (PIM)
  • 12:40 Színkódolás
    Lipi Zsolt (Vikan)
  • Ebédszünet 12:50 – 13:30
  • 13:30 Penny Market: Okos megoldások a minőségbiztosításban
    Veres Zsuzsanna (Penny Market)
  • 13:50 CBA: A magyar üzletlánc minőségügyi elvárásai
    Horváth-Szakasits Mónika (CBA, felkérés alatt)
  • 14:05 Humán orvosok szerepe az élelmiszer-biztonságban
    Dr. Ütő István
  • 14:25 Eltarthatósági idő meghatározása
    Mohácsiné Dr. Farkas Csilla (SZIE ÉTK)
  • 14:40 Jogszabályi aktualitások (Élelmiszer-pazarlás)
    Deák Ferenc (FM)
  • Zárszó 15:00

Regisztráció: www.lexodus.hu/IFS 

Date: 
2016. november 10. 08 - 15:11