A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kara ezúton is szeretettel meghívja az érdeklődőket Élelmiszer-biztonsági Konferencia című szakmai programjára 2016. november 10-én. Helyszín: SZIE Budai Campus, K. épület díszterem (1118 Budapest, Villányi út 29-43.).
Program
- Regisztráció 08:30 – 09:30
-
09:40 Köszöntő
Nevin Rühle (IFS) -
09:55 A migrációs- és menekültválság élelmiszer-biztonsági kockázatai
Dr. Lakner Zoltán (SZIE ÉTK) és Dr. Kasza Gyula (NÉBIH) -
10:15 Tápértékjelölés – Mit fog ellenőrizni a Hatóság?
Kovács Krisztina (NÉBIH) -
10:40 Validás, verifikálás, kockázatelemzés az IFS rendszerében
Márton Mária (DNV GL) - Kávészünet 11:00 – 11:20
-
11:20 Táplálékallergia, táplálékintolerancia
Bóza Balázs (SGS) -
11:40 Hogyan éljünk túl szerencsésen egy IFS auditot? Tippek, trükkök
Laczkó György (Bureau Veritas) -
12:00 A takarékos higiénia alapjai
Végh György (ECOLAB) -
12:20 Hűtőlánc: Kalibrálás, mérés, kiértékelés az IFS v6 szerint
Rahne Eric (PIM) -
12:40 Színkódolás
Lipi Zsolt (Vikan) - Ebédszünet 12:50 – 13:30
-
13:30 Penny Market: Okos megoldások a minőségbiztosításban
Veres Zsuzsanna (Penny Market) -
13:50 CBA: A magyar üzletlánc minőségügyi elvárásai
Horváth-Szakasits Mónika (CBA, felkérés alatt) -
14:05 Humán orvosok szerepe az élelmiszer-biztonságban
Dr. Ütő István -
14:25 Eltarthatósági idő meghatározása
Mohácsiné Dr. Farkas Csilla (SZIE ÉTK) -
14:40 Jogszabályi aktualitások (Élelmiszer-pazarlás)
Deák Ferenc (FM) - Zárszó 15:00
Regisztráció: www.lexodus.hu/IFS
Date:
2016. november 10. 08 - 15:11