Táplálkozástudományi kutatások konferencia

A Magyar Táplálkozástudományi Társaság és a Szent istván Egyetem Élelmiszertudományi Kara ezúton is tisztelettel meghívja az érdeklődőket "Táplálkozástudományi kutatások" című VI. PhD konferenciára.

A rendezvény keretében fiatal kutatók olyan tudományos eredményei kerülnek bemutatásra, amelyek a táplálkozástudomány és az élelmiszertudomány- és technológia, továbbá az élelmiszermarketing területéhez kapcsolódva innovatív fejlesztések alapját képezhetik. A konferencia célja azoknak a kutatási eredményeknek a megvitatása, amelyek a tudomány és ipari hasznosítás szempontjából is érdeklődést válthatnak ki. A szekciók értékelésének munkájában a Társaság szakmailag kiemelkedő munkásságú tagjai kaptak felkérést.

A konferencián olyan fiatal kutatók jelentkezését várjuk, akik jelenleg PhD hallgatók, illetve max. 2 év telt el a sikeres védést követően. A rendezvényre bejelentett előadások anyagából készült összefoglalókat ISBN számmal ellátott elektronikus formában jelentetjük meg.

A konferencián bemutatott előadások közül legjobb előadások díjazásban részesülnek. Az előadások tervezett időtartama 15 perc.

A rendezvény időpontja: 2016. február 2.

Helyszín: Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar, H-1118 Budapest, Villányi út 29-43., K. épület, K2 terem.

A konferencián való részvétel ingyenes.

A konferenciára történő jelentkezés határideje: 2016. január 20.

Jelentkezés és információ: Prof. Dr. Gelencsér Éva, MTT főtitkára, E-mail: e.gelencser@cfri.hu

Date: 
2016. február 02. 10:02