A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kara, a Földművelésügyi Minisztérium és az IFS Magyarországi képviselete tisztelettel meghívja az érdeklődőket Húsipari Szakmai Nap című rendezvényére. Időpont: 2016. április 7 (csütörtök). Helyszín: SZIE Budai Campus, 1118 Budapest, Villányi út 29-43.
Program
- 08:30 - 09:30 Regisztráció
-
09:45 Köszöntő
Dr. Palkovics László, Rektorhelyettes (SZIE Budai Campus) -
09:50 Húsipari stratégia
Laszlovszky Gábor Ferenc, Főosztályvezető (FM) -
10:10 Magyarországi húsipar helyzete és lehetőségei
Fórián Zoltán, Vezető agrárszakértő (Takarékbank) -
10:30 Egyetemi oktatás és kutatás az élelmiszeripar szolgálatában
Dr. Friedrich László, egyetemi docens és Dr. Lakner Zoltán, egyetemi tanár (SZIE-ÉTK) -
10:50 5%-os sertéshús ÁFA, EKÁER, hazai illegális húspiac felszámolása
Czinege Attila, Ellenőrzési szakfőigazgató (NAV) - 11:20 - 11:50 Kávészünet
-
11:50 Élelmiszerkönyvi változások 2016
Dull Péter, Főtanácsos, a Húskészítmények Élelmiszerkönyvi Szakbizottság Titkára (FM) -
12:10 MSM (csontokról mechanikusan lefejtett hús) – a hatósági ellenőrzés tapasztalatai
Dévainé Dr. Meggyes Ágnes, Hatósági állatorvos (NÉBIH) -
12:30 IFS auditok: Húsipari higiénia IFS auditori szemmel
Dr. Horváth Erika, Vezető auditor (SGS Hungária Kft.) -
12:50 Tápértékjelölés és egészségkommunikáció
Dr. Horacsek Márta, Főtanácsadó (OGYÉI – OÉTI Főigazgatóság) -
13:15 Export szemlék: Húsipari higiénia hatósági szemmel
Dr. Wyszoczky Gábor, Hatósági állatorvos (NÉBIH) -
13:35 Pályázati lehetőségek – a vállalkozók szemszögéből
Varga László, Élelmiszeripari szakértő (Nemzeti Agrárgazdasági Kamara) - 14:00 Zárszó, majd ebéd és kötetlen beszélgetés a szakmai nap résztvevőivel
További információk és regisztráció: www.lexodus.hu/ifs
Date:
2016. április 07. 08 - 15:04