AZ MTA KÉMIAI OSZTÁLY ÉLELMISZER-TUDOMÁNYI TUDOMÁNYOS BIZOTTSÁGÁNAK
Élelmiszer-biotechnológia Munkabizottsága
2017. május 19-én 10:30 órakor tartja munkabizottsági ülését.
Helyszín: Szent István Egyetem, Budai Campus Elnöki Tanácsterem
(1118 Budapest, Villányi út 39-43. K épület II em.)
A Munkabizottsági Ülésre Önt és kedves munkatársait tisztelettel meghívjuk!
PROGRAM
- Elnökimegnyitó
-
Kovács Attila (SZIE ÉTK) PhD dolgozatának műhelyvitája:
Körtegyümölcs alkoholos fermentációja és párlataik aromaprofiljának tanulmányozása
Témavezetők: Nguyen Duc Quang PhD és Hoschke Ágoston CSc
Opponensek: Magyar Ildikó PhD (SZIE KERTK) Kovács Zoltán PhD (SZIE ÉTK)
Titkár: Farkas Csilla MSc -
Nguyen Duc Vuong (SZIE ÉTK) PhD dolgozatának műhelyvitája:
Immobilization of commercial Pectinex ultra SP-L preparation and application in synthesis of lactulose based oligosaccharides
Témavezető: Nguyen Duc Quang PhD
Opponensek: Gelencsér Éva CSc (NAIK ÉKI) Barta Zsolt PhD (BME VBK)
Titkár: Kun-Farkas Gabriella PhD - Egyebek
Megjelenésükre és a vitában való aktív részvételükre számítunk.
Hoschke Ágoston CSc, a MB elnöke
Rezessyné Szabó Judit PhD, a MB titkára
Date:
2017. május 19. 10:05