A SZIE Élelmiszertudományi Doktori Iskolája meghívja Önt
NGUYEN DUC VUONG
„IMMOBILIZATION AND CHARACTERIZATION OF ENZYME FOR PRODUCTION OF LACTULOSE-BASED OLIGOSACCHARIDES”
című doktori (PhD) értekezésének 2017.szeptember 14.-én (csütörtök) 14.30 órakor tartandó nyilvános vitájára. Helyszín: 1118 Budapest, Villányi út 29-43. G. épület, alagsor, TUDÁSKÖZPONT terem
A Bírálóbizottság összetétele:
- Dr. Vatai Gyula, SZIE, DSc (elnök)
- Dr. Dernovics Mihály, SZIE, PhD
- Dr. Halász Anna, MTA, DSc
- Dr. Gelencsér Éva, NAIK-ÉKI, CSc
- Dr. Biacs Péter, SZIE, DSc
- Dr. Kun-Farkas Gabriella, SZIE, PhD (titkár)
- Dr. Kosáry Judit, SZIE, DSc (opponens)
- Dr. Barta Zsolt, BME, PhD (opponens)
Témavezető: Dr. Nguyen Duc Quang, PhD
Az értekezés megtekinthető a www.szie.hu/meghivo, valamint a www.doktori.hu oldalakon. A nyilvános vitában minden jelenlévő részt vehet és írásban előzetesen észrevételt is tehet.
Date:
2017. szeptember 14 - 17. 14 - 17:09