A konferencia előadásai betekintést nyújtanak a rovarok felhasználhatóságára takarmányozási és élelmiszeripari vonatkozásban a magyar piacon az alábbi témákban: jogi szabályozás, rovartenyésztés, ipari felhasználhatóság, érzékszervi tényezők, fogyasztói fogadtatás, marketing, stb.
Ezen felül az agráripar résztvevői kerekasztal beszélgetés során vitatják meg álláspontjukat a témában. A rendezvény időtartama alatt lehetőség lesz különböző rovar eredetű termékek kóstolására.
Védnökök
- Prof. Dr. Biacs Péter (SZIE-ÉTK)
- Prof. Dr. Gyuricza Csaba (NAIK)
- Prof. Dr. Palkovics László (rektorhelyettes, SZIE Budai Campus)
- Dr. Friedrich László (mb. dékán, SZIE-ÉTK)
Előadók
- Antonovits Bence (Little Food SCRL)
- Dr. Bakonyi Tamás (ÁE)
- Prof. Dr. Fehér István (SZIE-GTK)
- Dr. Fail József (SZIE-KTK)
- Dr. Gere Attila (SZIE-ÉTK)
- Dr. Kasza Gyula (NÉBIH elnöki megbízott)
- Prof. Dr. Mézes Miklós (SZIE-MKK, MTA)
- Pintér Richárd (SZIE-ÉTK)
- Dr. Radványi Dalma (SZIE-ÉTK, NAIK)
Helyszín: 1118 Villányi út 29-43. SZIE Budai Campus 'K' épület Díszterem
Időpont: 2018. 02. 23. 9:00-15:30
A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrációs felület és további információ az alábbi weboldalon található:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScENE7m5cXiQ2Qr7nlIhY5BU4B7_htm...
További információ: www.rovarkonferencia.hu