Az Élelmiszertudományi Kar sok szeretettel várja az érdeklődőket nyílt napján. A személyes tájékoztatás mellett vendégeink megtekinthetik tanszékeinket és a gyakorlati oktatások Campus területén működő egységeit. Tervezett nyílt nap az Élelmiszertudományi Karon:
2019. január 24. (csütörtök), 10 óra - Díszterem.
Program:
10.00– 10.15 KÖSZÖNTŐ10.15 – 10.45 Tájékoztató az Élelmiszertudományi Karról és képzéseiről
10.45 – 11.00 Tájékoztató az Élelmiszermérnök BSc duális képzésről
11.00 - 11.15 Sportolási lehetőségek
11.15 - 11.30 A Hallgatói Önkormányzat tájékoztatója
11.30 - 11.45 Deák Tibor Szakkollégium tájékoztatója
11.45-12.00 Duális partnerek standjainak megtekintése
12. 00- Tanszéklátogatások, interaktív programok:
Elektronikus nyelv és infravörös elemzések
A korszerű kémiai élelmiszervizsgálat néhány eszközének interaktív bemutatása
Színek és illatok világa
Ismerd meg a Sör-és szeszipari Tanszék tevékenységét!
Mesterséges membránok az élelmiszer-előállításban helyszíne: 1118 Budapest, Villányi út 35-43., K. épület Díszterem és K4 terem.Facebook esemény