ÉTK Kari Nyílt Nap

Az Élelmiszertudományi Kar sok szeretettel várja az érdeklődőket nyílt napján. A személyes tájékoztatás mellett vendégeink megtekinthetik tanszékeinket és a gyakorlati oktatások Campus területén működő egységeit.

2019. január 24. (csütörtök), 10 óra

Nyílt nap helyszíne: 1118 Budapest, Villányi út 35-43., K. épület Díszterem

A Nyílt Nap programja:

10.00 – 10.45 Köszöntő és tájékoztató az Élelmiszertudományi Karról és képzéseiről - Pásztorné dr. Huszár Klára, egyetemi docens, oktatási dékánhelyettes
10.45 – 11.00 Tájékoztató a BSc duális képzésről - Csehi Barbara tudományos segédmunkatárs
11.00 - 11.15 Sportolási lehetőségek - Kovács Péter testnevelő tanár
11.15 - 11.30 A Hallgatói Önkormányzat tájékoztatója - Szunyog Bálint, HÖK elnök
11.30 - 11.45 Deák Tibor Szakkollégium tájékoztatója - Csiszár Sára Luca, marketing megbízott
11.45-12.00 Duális partnerek standjainak megtekintése
12. 00- Tanszéklátogatások, interaktív programok:

  • Elektronikus nyelv és infravörös elemzések (Fizika-Automatika Tanszék)
  • A korszerű kémiai élelmiszervizsgálat néhány eszközének interaktív bemutatása (Alkalmazott Kémia Tanszék)
  • Színek és illatok világa (Árukezelés- és Érzékszervi Minősítési Tanszék)
  • Ismerd meg a Sör-és szeszipari Tanszék tevékenységét! (Sör-és Szeszipari Tanszék)
  • Mesterséges membránok az élelmiszer-előállításban (Műveletek és Gépek Tanszék)
  • Néhány élelmiszeripari trükk (Hűtő-és Állatitermék Technológiai Tanszék)

Megközelítés: A 17-es vagy a 61-es villamossal a Móricz Zsigmond körtér felől a Tas vezér utcai megállóig, a Széll Kálmán tér felől és a Déli-pályaudvartól szintén a Tas vezér utcai megállóig.

PROGRAM (PDF)

Facebook esemény

 

Date: 
2019. január 24. 10:01