Felhívás Országos Szakmai TDK Konferencián való részvételre

Kedves TDK Hallgatók, Kollégák, Témavezetők!
 
Tájékoztatom Önöket, hogy a hagyományosan két évente megrendezésre kerülő élelmiszer és táplálkozás területeivel kapcsolatos Országos Szakmai TDK Konferenciát idén a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar, Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertechnológiai Tanszék rendezi. A részletes felhívás és a kapcsolódó információk a kari TDK honlapon megtalálható (www.tdk.etk.szie.hu/?szakmai)
Fontos tudnivaló, hogy a Konferenciára minden élelmiszer- és táplálkozástudománnyal valamint a biomérnökség területeivel kapcsolatos folyamatban lévő vagy féléven belül bemutatott tudományos diákköri munkával lehet jelentkezni (tavalyi decemberben vagy idén januárban bemutatott szakdolgozat, diplomamunka, tavalyi őszi TDK, Tehetségnapi munka, ÚNKP munka stb.) Azok a hallgatók is jelentkezhetnek, akik tavaly őszi félévben végeztek, függetlenül a jelenlegi státuszuktól. Kérem a Tisztelt Kollégákat, Témavezetőket, Konzulenseket, hogy ösztönözzék a hallgatóinkat a Konferencián való részvételére. Ezzel nemcsak a Hallgatók nyerhetnek, hanem a Karunk is, hiszen demonstrálhatjuk az erősségünket. A Kar szervezett jelentkezést indít a hallgatók számára. 
Kérem forduljanak hozzánk (Dr. Farkas Csilla TDK Bizottság tikára vagy hozzám) bizalommal, ha további információra lenne szükségük.
 
Köszönettel és üdvözlettel:
 
Dr. Nguyen Duc Quang
egyetemi tanár, TDK Bizottság elnöke