Híreink

RIS Fellowship MSc hallgatók számára

30 students and graduates with different educational backgrounds from RIS countries will discover job opportunities in the food industry, by getting unique, professional, paid 3-months internships

Meghívó - Szent István Előadás

Tisztelt Kollégák!

Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel meghívunk Dr. Felföldi József Professzor Úr tiszteletére szervezett Szent István Előadásra.

Új Nemzeti Kiválóság Program 2018/2019. tanév

Szeretnénk szíves figyelmükbe ajánlani, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma az Új Nemzeti Kiválóság Program keretében nyílt ösztöndíjpályázatot hirdet „Nemzeti Felsőoktatási Kiválóság Ösztöndí

BUDAI CAMPUS KARRIER NAP - 2018.04.11.

2018. április 11-én 10:00-tól megrendezésre kerül az I. Budai Campus Karrier Nap, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők! A hallgatók elsajátíthatják többek között hogy hogyan kell egy Linkedin profilt elkészíteni, tájékozódhatnak az agráriumban lévő pályázati lehetőségekről és kipróbálhatják magukat egy videó interjú során is. Ezekkel és még sok más érdekes programmal találkozhatnak a rendezvény alkalmával, melyre a részvétel ingyenes! További információ az esemény facebook oldalán!

Látogatás az ANUGA FOODTEC kiállításon

Az Élelmiszertudományi Kar II. évfolyamos élelmiszermérnök, valamint élelmiszerbiztonsági és minőségi mérnök MSc hallgatói és 19 oktatója egy olyan világszínvonalú élelmiszeripari gépeket és berendezéseket bemutató kiállításon járt Németországban, mely bemutatja a legtöbb vezető élelmiszeripari ágazatot. A kiutazók olyan új ipari fejlesztéseket ismerhettek meg, melyek a legmodernebb technológiákat alkalmazzák.

Kitüntetések - 2018.03.15.

A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karának három munkatársát a Földművelésügyi Minisztérium  az 1848/49-es Forradalom és Szabadságharc Évfordulója alkalmából kitüntetésben részesítette.
A kitüntetéseket Dr. Fazekas Sándor miniszter úr adta át, 2018. március 13-án, a Földművelésügyi Minisztériumban megrendezett ünnepség keretein belül.

A Miniszter Úr

Meghívó Kari Munkanap rendezvényre

Tisztelt Érdeklődők!

Az Élelmiszertudományi Kar Vezetősége ezúton szeretné meghívni Önöket a Kari Munkanap 2018 címet viselő rendezvényünkre.

Budapest Ösztöndíj Pályázat

Ezúton szeretnénk értesíteni tisztelt Hallgatóinkat a 2018-as Budapest Ösztöndíj Pályázati lehetőségről.

Részletek:

Oldalak