Híreink

Diplomaosztó meghívó

A SZENT ISTVÁN EGYETEM
ÉLELMISZERTUDOMÁYI KARÁNAK
KARI TANÁCSA
nevében tisztelettel meghívom

Meghívó Horváth Zsuzsanna műhelyvitájára

M E G H Í V Ó

A SZENT ISTVÁN EGYETEM

Élelmiszertudományi Doktori Iskolája meghívja Önt

Horváth Zsuzsanna

Meghívó Albert Krisztina Zita PhD védésére

M E G H Í V Ó

A SZENT ISTVÁN EGYETEM

Élelmiszertudományi Doktori Iskolája meghívja Önt

Elismerések az Élelmiszertudományi Kar oktatói számára

Magyar Kémikusok Egyesülete a 2018. május 25-én tartott Közgyűlésén az Élelmiszertudományi Kar oktatói tudományszervezői munkájuk elismeréséül az alábbi kitüntetésekben részesültek:

Hallgatóink sikerei a XXII Országos MÉTE TDK Konferencián

A XXII. Országos MÉTE TDK Konferenciát a Széchényi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kara rendezte 2018. május 10-én.

Hallgatóink sikerei a K&H fenntartható agráriumért pályázaton

Negyedik alkalommal díjazták az agrár felsőoktatásban résztvevő hallgatókat. „Az ágazat fiatalítását 4 tényező teszi egyre égetőbbé: a gazdák magas életkora, a fiatalok alacsony és a pályaelhagyók magas aránya a szektorban, valamint a digitalizáció és az új technológiák elterjedése a mezőgazdaságban és élelmiszeriparban.

Vietnami delegáció látogatása az Élelmiszertudományi Karon

Május 16-án egyetemünkre látogatott a vietnami Hoch Chi Minh Ipari Egyetem magas szintű delegációja, Nguen Thien Tue rektor úr vezetésével. A küldöttség tagja volt Hieu Chi Nguyen rektorhelyettes, Nguyen Ding Hien gazdasági főigazgató, Dam Sao Mai dékán asszony, a Bio-és Élelmiszertechnológiai Intézet igazgatója, valamint Bui Trung Than, a Kalorikus Gépek Tanszék vezetője.

Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj pályázat

Tisztelt Hallgatók!

Megjelent a 2018/2019-es tanévre a Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj pályázat felhívása:

Szent István Előadás

A Szent István Egyetemmel együtt született hagyomány a Szent István Előadás, aminek megtartására az intézmény vezetése minden évben egy kiemelkedő teljesítményű professzort kér fel. Az idén, május 4-én dr. Felföldi Józsefet, az Élelmiszertudományi Kar egyetemi tanárát érte ez a megtiszteltetés.

RIS Fellowship MSc hallgatók számára

30 students and graduates with different educational backgrounds from RIS countries will discover job opportunities in the food industry, by getting unique, professional, paid 3-months internships

Új Nemzeti Kiválóság Program 2018/2019. tanév

Szeretnénk szíves figyelmükbe ajánlani, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma az Új Nemzeti Kiválóság Program keretében nyílt ösztöndíjpályázatot hirdet „Nemzeti Felsőoktatási Kiválóság Ösztöndí

Oldalak