Híreink

Vörösáru gyártás – Az Élelmiszertudományi Kar és a Nemzeti Agrárkamara együttműködése

Egyetemünk Élelmiszertudományi Karán 2018. június 11-12-én került megrendezésre a „Tanuljunk együtt!” Vörösárugyártás című program, amely a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával közösen került megtartásra. A szakmai napon különböző vállalkozástól, összesen 24 húsipari szakembert köszönthettünk az Élelmiszertudományi Kar Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszékén.

Tanulmányi Osztály nyári félfogadási rend

A Budai Campus Tanulmányi Osztályán a 2018. nyári személyes és telefonos hallgatói félfogadási rend 2018. július 2-tól augusztus 24-ig az alábbiak szerint alakul:

Diplomaosztó meghívó

A SZENT ISTVÁN EGYETEM
ÉLELMISZERTUDOMÁYI KARÁNAK
KARI TANÁCSA
nevében tisztelettel meghívom

Meghívó Horváth Zsuzsanna műhelyvitájára

M E G H Í V Ó

A SZENT ISTVÁN EGYETEM

Élelmiszertudományi Doktori Iskolája meghívja Önt

Horváth Zsuzsanna

Meghívó Albert Krisztina Zita PhD védésére

M E G H Í V Ó

A SZENT ISTVÁN EGYETEM

Élelmiszertudományi Doktori Iskolája meghívja Önt

Elismerések az Élelmiszertudományi Kar oktatói számára

Magyar Kémikusok Egyesülete a 2018. május 25-én tartott Közgyűlésén az Élelmiszertudományi Kar oktatói tudományszervezői munkájuk elismeréséül az alábbi kitüntetésekben részesültek:

Hallgatóink sikerei a XXII Országos MÉTE TDK Konferencián

A XXII. Országos MÉTE TDK Konferenciát a Széchényi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kara rendezte 2018. május 10-én.

Hallgatóink sikerei a K&H fenntartható agráriumért pályázaton

Negyedik alkalommal díjazták az agrár felsőoktatásban résztvevő hallgatókat. „Az ágazat fiatalítását 4 tényező teszi egyre égetőbbé: a gazdák magas életkora, a fiatalok alacsony és a pályaelhagyók magas aránya a szektorban, valamint a digitalizáció és az új technológiák elterjedése a mezőgazdaságban és élelmiszeriparban.

Vietnami delegáció látogatása az Élelmiszertudományi Karon

Május 16-án egyetemünkre látogatott a vietnami Hoch Chi Minh Ipari Egyetem magas szintű delegációja, Nguen Thien Tue rektor úr vezetésével. A küldöttség tagja volt Hieu Chi Nguyen rektorhelyettes, Nguyen Ding Hien gazdasági főigazgató, Dam Sao Mai dékán asszony, a Bio-és Élelmiszertechnológiai Intézet igazgatója, valamint Bui Trung Than, a Kalorikus Gépek Tanszék vezetője.

Oldalak