Híreink

Szent István Ösztöndíj 2018/2019 tanévre

A Szent István Ösztöndíj alapító okiratában foglaltak alapján a rektor pályázatot hirdet az ösztöndíj elnyerésére a 2018/2019. évre.

ÉTK Nyílt Nap

Az Élelmiszertudományi Kar sok szeretettel várja az érde

Ifjú Tehetségek Találkozója

Örömmel értesítjük, hogy a 2018. évi Nemzeti Kiválóság Program nyertesei részére Ifjú Tehetségek Találkozója névvel házi konferenciát szervezünk a Budai Campuson.

Kutatók Éjszakája 2018

Felhívjuk a szíves érdeklődők figyelmét a Kutatók Éjszakája 2018 programokra, melyek keretében a SZIE Budai Campus 14-20h között várja a látogatókat.

A programok egy részére a korlátozott férőhely miatt előzetes regisztráció szükséges, melyet az alábbi oldalon tehet meg:

http://kutatokejszakaja.hu/esemenyek/?tribe_paged=1&tribe_event_display=list&tribe_venues%5B%5D=11435&tribe_organizers%5B%5D=657

Meghívó Farkas Csilla műhelyvitájára

MEGHÍVÓ

AZ MTA KÉMIAI OSZTÁLY ÉLELMISZER-TUDOMÁNYI TUDOMÁNYOS BIZOTTSÁGÁNAK Élelmiszer-biotechnológia Munkabizottsága

Meghívó mikotoxin fórumra

A Szent István Egyetemen több párhuzamos kutatás fut, melyekben az élelmiszerbiztonságot nagy mértékben érintő „Toxinok”, „Mikotoxinok” témakörben ipari és egyetemi partnerekkel több kutatócsoport

Kitüntetések az Élelmiszertudományi Kar oktatói számára

Államalapító Szent István király ünnepe alkalmából, augusztus 20-án az Agrárminisztériumban dr. Nagy István, a tárca vezetője állami és miniszteri kitüntetéseket adott át karunk több oktatójának is.

Vörösáru gyártás – Az Élelmiszertudományi Kar és a Nemzeti Agrárkamara együttműködése

Egyetemünk Élelmiszertudományi Karán 2018. június 11-12-én került megrendezésre a „Tanuljunk együtt!” Vörösárugyártás című program, amely a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával közösen került megtartásra. A szakmai napon különböző vállalkozástól, összesen 24 húsipari szakembert köszönthettünk az Élelmiszertudományi Kar Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszékén.

Oldalak