Híreink

Nyitott Labor program

Tisztelt Érdeklődők!

Szeretettel várunk minden kedves középiskolás érdeklődőt az Élelmiszertudományi Kar Nyitott Labor programjaira.

Időpont: 2018 december 14.

Új kapukat nyit meg az élelmiszerágazat számára az ipar 4.0.

Jelentősen hozzájárulhatnak a mezőgazdaság és a hozzá kapcsolódó feldolgozóipar fejlődéséhez az ipar 4.0 megoldásai, ugyanakkor a teljesen új elven működő rendszerek bevezetése óriási kihívást is jelent a szakembereknek – hangzott el a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karán megrendezett FoodConf – Science, Technology & Innovation háromnapos nemzetközi konferencián.

VIII. Hallgatói Innovációs Verseny

2018 november 23-án az Élelmiszeripari Gazdaságtan Tanszék szervezésében 8. alkalommal került megrendezésre a Hallgatói Innovációs Verseny döntője. A versenyen a Szent István Egyetem Élelmiszermérnök MSc, Élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnök MSc, valamint a Semmelweis Egyetem Táplálkozástudományi MSc hallgatói mutatták be termékkoncepcióikat és azok piaci lehetőségeit. Az első fordulókból továbbjutó 7 hallgatói projekt került bemutatásra.

Az értékelő bizottság tagjai

Meghívó - ITT konferencia

Kedves Érdeklődők!

Szeretettel meghívunk mindenkit a 2018 november 7.-én 9 órakor a K5 teremben megrendezésre kerülő Ifjú Tehetségek Találkozójára.

Nyílt nap programja

Szeretnél friss diplomásként könnyen elhelyezkedni? Érdekel az élelmiszerek világa? Szíves tanulnàl egy olyan egyetemen, ahol a gyakorlatias képzés a fő szempont?

Gyere el Te is a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karának a Nyílt Napjára (2018. november 22. (csütörtök), 10 óra, 1118 Budapest, Villányi út 29-43. Budai Campus 'K' épület Díszterem), ahol betekintést nyerhetsz az élelmiszermérnök és biomérnök alapképzések rendszerébe!

Nemzetközi karrier és hatékony vállalatvezetés

Az ÉTK Élelmiszerkereskedelem specializációjának szervezésében Noszek Péter, a Nestlé ügyvezető igazgatója tart előadást a hatékony vállalat vezetésről. Az előadás nyilvános, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Az előadás időpontja: 2018. november 14. szerda 10h
Helyszín: K4 előadó, SZIE Budai Campus

Regisztráció: https://goo.gl/forms/CMZeKOHTQfmoh9iK2

Megjegyzés: Az előadásról az RTL Klub forgatócsoportja felvételeket készít.

K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat

A K&H Bank Zrt. rendhagyó módon az idei évben szeptemberben is meghirdeti a K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázatot.

Meghívó Nemzeti Élelmiszer Nyomonkövetési Platform eseményére

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt az Agrárminisztérium által szervezett, Nemzeti Élelmiszer Nyomonkövetési Platform Roadshow 2018. évi rendezvényeire:

Szakdolgozat benyújtási határidő változás!

A szakdolgozat beadási határideje az Élelmiszertudományi Kar Kari Tanácsának 60/2018 (X.18.) ÉTK sz.

Oldalak