Híreink

Meghívó ITT konferencia

Tisztelettel invitáljuk Önöket december 01-én, pénteken 9 órától  az Ifjú Tehetségek

Meghívó FARKAS ZSUZSA PhD védésére

M E G H Í V Ó

A SZENT ISTVÁN EGYETEM

Élelmiszertudományi Doktori Iskolája meghívja Önt

Oktatóink kitüntetése

A SZIE Élelmiszertudományi karának munkatársait a Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLII. Vándorgyűlésén (Siófok, 2017.

Meghívó VASS ANDREA PhD védésére

A SZIE Élelmiszertudományi Doktori Iskolája meghívja Önt

VASS ANDREA
„PESZTICID ANALITIKAI ELJÁRÁSOK FEJLESZTÉSE”

EuroFoodChem XIX. konferencia

A EuroFoodChem XIX. konferencia a European Association for Chemical and Molecular Sciences (EuCheMS) Élelmiszerkémiai Divíziója, a Magyar Kémikusok Egyesülete és a SZIE Élelmiszertudományi Karának közös szervezésében 2017. október 4-6. kerül megrendezésre a SZIE Budai Campusán és a közeli Flamenco hotel konferencia termében.

A konferencia fővédnöke Dr. Fazekas Sándor Földművelésügyi Miniszter

A konferencia részletes programja az alábbi címen érhető el

Ünnepélyes tanévnyitó Kisvárdán

A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kara 2017/18. tanév I. félévétől élelmiszermérnök BSc képzést indít a Kisvárdai Közösségi Felsőoktatási Képzési Központtal együttműködve.

Oklevélátadó ünnepi nyilvános Kari Tanácsülés

A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kara 2017. június 15-én tartotta oklevélátadó ünnepi nyilvános Kari Tanácsülését. Ebben a tanévben tanulmányait befejezte és sikeres záróvizsgát tett 364 fő, a diploma átvételére jogosult 340 fő. Eredményeik a következők:

Az Élelmiszermérnök alapképzési szakon (BSc) nappali és levelező tagozaton oklevél átvételére jogosult 134 fő, melyből minősítés szerint:

SzIE Budai Campus Nap

A középiskolás diákok és érdeklődők számára nyílt napot szervezett a Budai Campus három kara. Előadások, laboratóriumi programok és arborétum bemutatók várták a látogatókat.

Az Élelmiszertudományi Kar programjai

Együttmüködési megállapodás a SZIE-ÉTK és az MH GAVIK között

2017. május 11-én együttműködési megállapodást kötött a Szent István Egyetem (SZIE) és a Magyar Honvédség Görgei Artúr Vegyivédelmi Információs Központ (MH GAVIK). A megállapodás értelmében az MH GAVIK - laboratóriumi műszer kapacitása igénybevételének függvényében - a meglévő műszeres analitikai képességeivel, kutatás-fejlesztési és oktatási célú mérések elvégzésével  támogatja a  SZIE Élelmiszertudományi Karának (SZIE-ÉTK) munkáját.

VI. Hallgatói Innovációs Verseny

2017 május 9-én az Élelmiszeripari Gazdaságtan Tanszék szervezésében 6. alkalommal került megrendezésre a Hallgatói Innovációs Verseny döntője az 5. éves hallgatók Élelmiszergazdasági innováció kurzusa keretében. Az első fordulóból továbbjutó 6 hallgatói projekt került bemutatásra.

Az értékelő bizottság tagjai

Meghívó az MTA Élelmiszer-biotechnológia Munkabizottság ülésére

AZ MTA KÉMIAI OSZTÁLY ÉLELMISZER-TUDOMÁNYI TUDOMÁNYOS BIZOTTSÁGÁNAK
Élelmiszer-biotechnológia Munkabizottsága

Meghívó a 2017. tavaszi kari TDK Konferenciára

Kedves Kollégák!

Tisztelettel meghívjük Önt és kedves Kollégáit a kari Tudományos Diákköri Konferenciára.

Oldalak