2017 május 9-én az Élelmiszeripari Gazdaságtan Tanszék szervezésében 6. alkalommal került megrendezésre a Hallgatói Innovációs Verseny döntője az 5. éves hallgatók Élelmiszergazdasági innováció kurzusa keretében. Az első fordulóból továbbjutó 6 hallgatói projekt került bemutatásra.
Az értékelő bizottság tagjai
- Szirbek András, a Bonduelle Central Europe Kft. marketing igazgatója
- Maksi Gabriella, a Bonduelle brand managere
voltak. A bizottság 3 helyezést és egy különdíjat osztott ki a következőképpen:
- 1. helyezett: Voodles - zöldségtészta (Benes Eszter, Kerepesi Veronika, Porkoláb Ildikó, Tóth Edgár, Tóth-Kovács Bence, Vincze Anett)
- 2. helyezett: Bonuelle Baby - gyorsfagyasztott zöldségmix (Bordás Lilla, Hamvas Krisztina, Németh Krisztina, Nusser Kata, Visy Anna)
- 3. helyezett: Crunchy Veggie - zöldségchips (Füstös András, Gráf Mónika, Miško Noémi, Nyitrai Ákos, Pintér Ildikó, Varga Lili)
- különdíj: NaturPack - biológiailag lebomló csomagolás (Keresztessy Zsuzsa Orsolya, Koncz Fanni Adrienn, Motyovszki Dávid, Pólik Zsuzsanna)
A helyezett csapatok a Bonduelle ajándékcsomagjait vehették át.
Gratulálunk a színvonalas hallgatói munkákhoz!