Educatio 2016 Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás

Az Élelmiszertudományi Kar nevében ezúton is szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődőt, leendő hallgatót az Educatio 2016 Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra. A rendezvény helyszíne a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ (1146 Budapest, Dózsa György út 1). Nyitva tartás: 2016. január 21-23. (csütörtök-péntek-szombat) 10-17h. A belépés díjtalan. Keressen bennünket az F30 standon (A pavilon, a terem közepén).

"Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. Feladata összekapcsolni a kiállítókat: a hazai – és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel: a diákokkal, a szülőkkel és az oktatókkal.
A 3 napos rendezvényen mintegy 150 kiállító és közel 30.000 látogató vesz részt évről évre. Közel 50 felsőoktatási intézmény jelenlegi hallgatói-, oktatói adják át a legfontosabb információkat a képzésről, a szokásokról, kollégiumi elhelyezésről és akár a tanulmányokat követő jövőképről is. Alapképzés? Mesterképzés? Duális képzés? Itt mindent megtalálsz." -Educatio 2016