Időpont: 2020. február 25. (Húshagyókedd)
Helyszín: 1118 Budapest, Villányi út 29-43. Budai Campus ’K’ épület
Program:
09:30 Madárinfluenza, afrikai sertéspestis: helyzetjelentés
Dr. Vajda Lajos, az Országos Járványvédelmi Központ vezetője (Nébih)
10:00 Hús és húskészítmény-kereskedelem: jelen és jövő
Horváth Ferenc, Cégvezető (Spar Magyarország)
10:30 Műhúsok gyártástechnológiája
Friedrich László, az Élelmiszertudományi Kar dékánja (SZIE)
11:00 Kávészünet
11:30 Hústermelés és húsfogyasztás a fenntartható fejlődés jegyében
Póti Péter, Állattenyésztési Intézet igazgatója (SZIE)
12:00 Húsipari minőségbiztosítás: gyakorlati megoldások
Tamás Károly, állatorvos
12:30 Húsfehérjék táplálkozástudományi szerepe a különböző korosztályok számára
Dr. Lelbach Ádám, orvos (Dr. Rose Magánkórház)