Kitüntetések az Élelmiszertudományi Kar oktatói számára

Államalapító Szent István király ünnepe alkalmából, augusztus 20-án az Agrárminisztériumban dr. Nagy István, a tárca vezetője állami és miniszteri kitüntetéseket adott át karunk több oktatójának is.

A Magyar Érdemrend Tisztikeresztje kitüntetésben részesült dr. Hoschke Ágoston, a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar Biomérnöki és Folyamattervezési Kutatási Központ Sör- és Szeszipari Tanszéke professor emeritusa az élelmiszermérnök-, élelmiszertechnológus-képzés területén a sör- és szeszipari szakirány tantárgyi tematikájának kidolgozásáért, a tudományos utánpótlás-nevelés fejlesztésében vállalt kiemelkedő szerepéért, valamint
dr. Kosáry Judit, a kémiai tudomány doktora, a SZIE Élelmiszertudományi Kar Alkalmazott Kémia Tanszékének professor emeritája az élelmiszer-tudomány területén végzett több évtizedes, kiváló oktatói és kutatói tevékenységért, az utánpótlás-nevelésben elért eredményeiért.

A Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetésben részesült dr. Felföldi József, a SZIE Élelmiszertudományi Kar Fizika-Automatika Tanszék tanszékvezető egyetemi tanára az élelmiszertudomány területén végzett több évtizedes kutatói-oktatói munkájáért, a doktori iskola fejlesztésében és az utánpótlás-nevelésben elért eredményeiért.

Ezúton is szeretnénk gratulálni a kitüntetetteknek és megköszönni karunkért végzett áldozatos munkájukat.