Az Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet rendszeresen vesz részt, illetve szervez hazai és nemzetközi konferenciákat. Ezen az oldalon elérhetőek a teljes szövegű kiadványok PDF formátumban.
Food Science Conference 2015
Integration of science in food chain
The conference was dedicated in memoriam to Prof. József Farkas.
- Dátum: 18-19 November, 2015.
- Szervezők: ÉTK, NÉBIH, MTA
- Kiadvány: ISBN 978-963-503-603-5 (MTMT id: 2967148)
- Kiadvány letöltése (PDF, 286pp)
- Honlap: http://foodconf.hu/
Innovatív Élelmiszerlánc Konferencia 2015
- Dátum: 5 Március, 2015.
- Szervező: ÉTK
- Honlap: http://foodconf.hu/2015/
Food Science Conference 2013
With research for the success of Darányi Program
- Dátum: 7-8 November, 2013.
- Szervezők: ÉTK, MÉTE, MTA
- Kiadvány: ISBN 978-963-503-550-2
- Kiadvány letöltése (PDF, 437pp)
- Honlap: http://foodconf.hu/2013/