M E G H Í V Ó
A SZENT ISTVÁN EGYETEM
Élelmiszertudományi Doktori Iskolája meghívja Önt
ALBERT KRISZTINA ZITA
„ÉLELMISZERIPARI EMULZIÓK MEMBRÁNTECHNIKAI DISZPERGÁLÁSSAL TÖRTÉNŐ ELŐÁLLÍTÁSÁNAK VIZSGÁLATA”
című doktori (PhD) értekezésének
2018. június 21-én (csütörtök) 10:00 órakor
tartandó nyilvános vitájára.
Helyszín: SZIE, Budai Campus 1118 Budapest, Villányi út 35-43. K épület, Klubterem
A Bírálóbizottság összetétele:
Elnök: |
Dr. Biacs Péter |
DSc |
Tagok: |
Dr. Somogyi László Dr. Rektor Attila Dr. Nemestóthy Nándor |
PhD PhD PhD |
Titkár: |
Dr. Fogarassy Eszter |
PhD |
Opponensek: |
Dr. Domonkos Dávid Badakné Dr. Kerti Katalin |
PhD PhD |
Témavezetők: Dr. Vatai Gyula, DSc és Dr. Koris András, PhD
Az értekezés megtekinthető a www.szie.hu/meghivo, valamint a www.doktori.hu oldalakon.
A nyilvános vitában minden jelenlévő részt vehet és írásban előzetesen észrevételt is tehet.
Dr. Vatai Gyula s.k.
az Élelmiszertudományi Doktori Iskola vezetője