A SZENT ISTVÁN EGYETEM Élelmiszertudományi Doktori Iskolája meghívja Önt
BABINSZKI-SZÉKELY DÓRA
„ KÜLÖNBÖZŐ CÉKLAFAJTÁK BELTARTALMI PARAMÉTEREINEK ÉS SZÁRÍTÁS HATÁSÁRA BEKÖVETKEZŐ VÁLTOZÁSAINAK VIZSGÁLATA” című
doktori (PhD) értekezésének 2019. március 29-én (péntek) 10:00 órakor tartandó nyilvános vitájára.
Helyszín: 1118 Budapest, Villányi út 35-43. K épület, Klubterem
A Bírálóbizottság összetétele:
Elnök: |
Dr. Vatai Gyula |
DSc |
Tagok: |
Dr. Cserhalmi Zsuzsanna |
PhD |
|
Dr. Márki Edit Dr. Szigedi Tamás Dr. Dalmadi Isvtán |
PhD PhD PhD |
Titkár: |
Dr. Nagy Edina Szandra |
PhD |
Opponensek: |
Stefanovitsné Dr. Bányai Éva Dr. Belovai Judit |
DSc PhD
|
Témavezető: Stégerné Dr. Máté Mónika, PhD
Az értekezés megtekinthető a www.szie.hu/meghivo , valamint a www.doktori.hu oldalakon. A nyilvános vitában minden jelenlévő részt vehet és írásban előzetesen észrevételt is tehet.
Dr. Vatai Gyula s.k.
az Élelmiszertudományi Doktori Iskola vezetője