A MAGYAR AGRÁR- ÉS ÉLETTUDOMÁNYI EGYETEM
Élelmiszertudományi Doktori Iskolája meghívja Önt
john-lewis zinia zaukuu
„application of electronic tongue and near infrared spectroscopy to detect adulteration of some foods with economic value”
című doktori (PhD) értekezésének
2021. május 17. (hétfő) 15:00 órakor
tartandó nyilvános vitájára. A védés nyelve angol (the language of the PhD defense is English).
Online elérhetőség:
Meeting ID: 971 7135 6618
A Bírálóbizottság összetétele:
Elnök: |
Dr. Kiskó Gabriella |
PhD |
Tagok: |
Dr. Vatai Gyula |
DSc |
|
Dr. Salgó András |
DSc |
|
Dr. Jung András |
PhD |
|
Dr. Dalmadi István |
PhD |
Titkár: |
Dr. Csóka Mariann |
PhD |
Opponensek: |
David B. Funk |
DSc(hc) |
|
Dr. Kókai Zoltán |
PhD |
Témavezetők: Dr. Kovács Zoltán, PhD és Dr. Gillay Zoltán, PhD
Az értekezés megtekinthető a
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Doktori és Habilitációs Központjában,
valamint a www.uni-mate.hu, és a www.doktori.hu oldalakon.
A nyilvános vitában minden jelenlévő részt vehet és írásban előzetesen észrevételt is tehet.
Simonné Dr. Sarkadi Livia s.k.
az Élelmiszertudományi Doktori Iskola vezetője