M E G H Í V Ó
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Élelmiszertudományi Doktori Iskola
Az Állatitermék és Élelmiszertartósítási Technológia Tanszék szeretettel meghívja Önt
JÓNÁS GÁBOR műhelyvitájára
A PhD doktori értekezésének címe:
A nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatásának vizsgálata a hús pácolása során
Témavezető: Dr. Friedrich László, PhD
A műhelyvita időpontja: 2021.05.10.(hétfő) 14:00 óra
Helyszín:
Online műhelyvita (Zoom felületen)
Kapcsolódás az alábbi linken:
https://zoom.us/j/95737973523?pwd=NkZ3Q0RVT1A4bFBNdjlPcWdibXkyUT09
A Bíráló Bizottság:
Elnök:
SIMONNÉ DR. SARKADI LIVIA, DSc
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem / Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet / Élelmiszerkémiai és Táplálkozástudományi Tanszék
Opponensek:
DR. HODÚR CECÍLIA, DSc
Szegedi Tudományegyetem / Mérnöki Kar / Biológiai Rendszerek Műszaki Intézete
DR. FELFÖLDI JÓZSEF, PhD
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem / Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet / Élelmiszeripari Méréstechnika és Automatizálás Tanszék
Titkár:
DR. CSEHI BARBARA, PhD
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem / Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet / Állatitermék és Élelmiszertartósítási Technológia Tanszék
Budapest, 2021. 05.04