A SZIE Élelmiszertudományi Doktori Iskolája meghívja Önt
Kenesei György
„Kíméletes hő- és nagy hidrosztatikus nyomáskezelés kombinálásának hatása sertéshús tulajdonságaira”
című doktori (PhD) értekezésének 2018. február 12.-én (hétfő) 13:00 órakor tartandó műhelyvitájára.
Helyszín: SZIE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék, 1118 Budapest, Ménesi út 43-45., D épület, 2. emeleti szemináriumi terem
A Bírálóbizottság összetétele:
- Simonné Dr. Sarkadi Livia, DSc , (elnök)
- Dr. Zsarnóczay Gabriella, PhD (opponens)
- Dr. habil. Vozáry Eszter, CSc (opponens)
- Dr. Zsom Tamás, PhD (titkár)
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék