M E G H Í V Ó
A SZENT ISTVÁN EGYETEM
Élelmiszertudományi Doktori Iskolája meghívja Önt
KOVÁCS ATTILA GÁBOR
„KÖRTEGYÜMÖLCS ALKOHOLOS FERMENTÁCIÓJA ÉS PÁRLATJA AROMAPROFILJÁNAK TANULMÁNYOZÁSA”
című doktori (PhD) értekezésének 2018. március 12-én (hétfő) 14:30 órakor tartandó nyilvános vitájára.
Helyszín: SZIE, Budai Campus 1118 Budapest, Villányi út 35-43. K épület, 3. em., KLUBTEREM
A Bírálóbizottság összetétele:
Dr. Biacs Péter
Dr. Gelencsér Éva
Dr. Kovács Zoltán
Elnök: |
Dr. Fodor Péter |
DSc |
Tagok: |
Dr. Kókai Zoltán |
DSc CSc PhD PhD |
Titkár: |
Dr. Nagy Edina |
PhD |
Opponensek: |
Dr. Magyar Ildikó Dr. Pándi Ferenc |
PhD CSc |
Témavezető: Dr. Hoschke Ágoston, CSc és Dr. Nguyen Duc Quang, PhD
Az értekezés megtekinthető a www.szie.hu/meghivo, valamint a www.doktori.hu oldalakon.
A nyilvános vitában minden jelenlévő részt vehet és írásban előzetesen észrevételt is tehet.
Dr. Vatai Gyula s.k.
az Élelmiszertudományi Doktori Iskola vezetője