Meghívó KOVÁCS ATTILA GÁBOR PhD védésére

M E G H Í V Ó

A SZENT ISTVÁN EGYETEM

Élelmiszertudományi Doktori Iskolája meghívja Önt

KOVÁCS ATTILA GÁBOR

KÖRTEGYÜMÖLCS ALKOHOLOS FERMENTÁCIÓJA ÉS PÁRLATJA AROMAPROFILJÁNAK TANULMÁNYOZÁSA

című doktori (PhD) értekezésének 2018. március 12-én (hétfő) 14:30 órakor tartandó nyilvános vitájára.

Helyszín: SZIE, Budai Campus 1118 Budapest, Villányi út 35-43. K épület, 3. em., KLUBTEREM

A Bírálóbizottság összetétele:

Dr. Biacs Péter

Dr. Gelencsér Éva

Dr. Kovács Zoltán

Elnök:

Dr. Fodor Péter

DSc

Tagok:

Dr. Kókai Zoltán

DSc

 CSc

PhD

PhD

Titkár:

Dr. Nagy Edina

PhD

Opponensek:

Dr. Magyar Ildikó

Dr. Pándi Ferenc

PhD

CSc

Témavezető: Dr. Hoschke Ágoston, CSc és Dr. Nguyen Duc Quang, PhD

Az értekezés megtekinthető a www.szie.hu/meghivo, valamint a www.doktori.hu oldalakon.

A nyilvános vitában minden jelenlévő részt vehet és írásban előzetesen észrevételt is tehet.

            Dr. Vatai Gyula s.k.

            az Élelmiszertudományi Doktori Iskola vezetője