M E G H Í V Ó
Szent István Egyetem
Élelmiszertudományi Kar
Tisztelettel meghívja Önt és érdeklődő kollégáit
Kun-Farkas Gabriella
„A sörélesztők jellemzése, anyagcseréjük legfontosabb sajátosságainak bemutatása” című magyar nyelvű
és azt követően
„Non-Saccharomyces yeast in innovative beer production” című angol nyelvű
egyetemi docensi habitus vizsgálatát szolgáló előadásaira, amelyek 2020. július 15-én 10:00-kor kezdődnek a K2 tanteremben.
A Véleményező Bizottság összetétele:
Elnök: Dr. Nguyen Duc Quang egyetemi tanár
Tagok:
- Dr. Baranyai László egyetemi tanár
- Dr. Kovács Zoltán egyetemi docens (FAT)
- Dr. Abrankó László egyetemi docens
- Dr. Kókai Zoltán egyetemi docens
Nyelvi szakértő:
- Dr. Kókai Zoltán egyetemi docens
Budapest, 2020. július 10.
Date:
2020. július 15. 10:07