Meghívó NGUYEN DUC VUONG PhD védésére

A SZIE Élelmiszertudományi Doktori Iskolája meghívja Önt

NGUYEN DUC VUONG
IMMOBILIZATION AND CHARACTERIZATION OF ENZYME FOR PRODUCTION OF LACTULOSE-BASED OLIGOSACCHARIDES

című doktori (PhD) értekezésének 2017.szeptember 14.-én (csütörtök) 14.30 órakor tartandó nyilvános vitájára. Helyszín: 1118 Budapest, Villányi út 29-43. G. épület, alagsor, TUDÁSKÖZPONT terem

A Bírálóbizottság összetétele:

  • Dr. Vatai Gyula, SZIE, DSc (elnök)
  • Dr. Dernovics Mihály, SZIE, PhD
  • Dr. Halász Anna, MTA, DSc
  • Dr. Gelencsér Éva, NAIK-ÉKI, CSc
  • Dr. Biacs Péter, SZIE, DSc
  • Dr. Kun-Farkas Gabriella, SZIE, PhD (titkár)
  • Dr. Kosáry Judit, SZIE, DSc (opponens)
  • Dr. Barta Zsolt, BME, PhD (opponens)

Témavezetők: Dr. Nguyen Duc Quang, PhD

Az értekezés megtekinthető a www.szie.hu/meghivo, valamint a www.doktori.hu oldalakon. A nyilvános vitában minden jelenlévő részt vehet és írásban előzetesen észrevételt is tehet.