Meghívó Nyílt Napra

Tisztelettel meghívunk minden érdeklődőt a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karának Nyílt Napjára

Időpont: 2021. január 19. (kedd) 10 órától 12 óráig

Helyszín: a járványhelyzetre való tekintettel az online térben

  • A program:

Az interaktív előadásokon lehetőség van akár az oktatóktól, akár a hallgatóktól is kérdezni. Szó lesz természetesen a felvételiről, az alap- és mesterképzésekről, a kollégiumi elhelyezésről,  az ösztöndíjakról, a sportolási lehetőségekről, a szakkollégiumokról és nem utolsósorban a hallgatói életről is.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk J

Élő előadások és beszélgetések (& a hozzájuk vezető Teams-linkek)

  • 10.10-10.45: Tájékoztató az Élelmiszertudományi Karon 2021. szeptemberében induló képzésekről – Pásztorné Dr. Huszár Klára, oktatási dékánhelyettes- https://bit.ly/3hN87gL
  • 10.45-12.00: Mit csinál az élelmiszermérnök? – Kérdezz-felelek az élelmiszermérnök BSc képzés iparági szakismereti oktatóival- https://bit.ly/3nnfEUO
  • 10.45-12.00: Ki is az a biomérnök? – Kérdezz-felelek a biomérnök képzés modulfelelőseivel- https://bit.ly/38i9S2w
  • 10.45-12.00: Mester és szakmérnök képzéseink: élelmiszermérnök MSc és élelmiszerbiztonsági és-minőségi MSc, illetve Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester, Gyümölcs-zöldség feldolgozó, Pálinkamester, Sörfőző mester szakmérnök beszélgetés a képzések specializáció- és szakfelelőseivel - https://bit.ly/3pXPh9R
  • 10.45-12.00: Kérdezd hallgatóinkat! Őszinte választ kapsz – kérdezz-felelek a hallgatói életről a különböző szakok hallgatóival, HÖK-képviselőkkel- https://bit.ly/35cuZBk

 

  • Bemutatkozó videók

Hallgatók mesélték az ÉTK-ról: https://www.youtube.com/watch?v=hzU84zvAVQM&feature=emb_logo

Tanszékeink bejárhatók az alábbi 3D-fotók segítségével:

  1. Árukezelési Kereskedelmi és Érzékszervi Minősítési Tanszék, „G” épület: Érzékszervi labor - https://my.matterport.com/show/?m=9hnxvVvhFVz
  2. Konzervtechnológiai tanszék, „G” épület: G10-11. Csomagolástechnológiai, illetve Konzervtechnológiai Tanüzem - https://my.matterport.com/show/?m=HRsNkqmx6rp
  3. Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék, „G” épület, G12: Édes- és zsiradékipari technológiai labor - https://my.matterport.com/show/?m=NcRfYn9FVpK
  4. Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék, „G” épület, G13: Sütőipari technológiai labor - https://my.matterport.com/show/?m=HoYeo1SgkQZ
  5. Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék, „G” épület, G14: Malomipari és tésztaipari labor - https://my.matterport.com/show/?m=TqG44ZRZJhy
  6. Biomérnök és Erjedésipari Technológia Tanszék, „G” épület, G16: Gyakorlati félüzem - Feldolgozó és Pálinkaüzem -https://my.matterport.com/show/?m=cn5Xh11zo5b
  7. Alkalmazott Kémia Tanszék, „G” épület: labor - https://my.matterport.com/show/?m=gcLuBfBQDrB
  8. Élelmiszeripari Műveletek és Gépek Tanszék, „A” épület: A14 - "Málna" Labor
     - https://my.matterport.com/show/?m=mzaddRCpy5K
  9. Élelmiszeripari Műveletek és Gépek Tanszék, „A” épület: A9 - "Kréta Labor” - https://my.matterport.com/show/?m=JyMeVmBVYQ2
  10. Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék, „D” épület, gyakorlóüzem - https://my.matterport.com/show/?m=gWKnb7FLTbE
  11. Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék, „D” épület, laboratórium - https://my.matterport.com/show/?m=9J2hH2RzX54
  12. Konzervtechnológiai tanszék, „D” épület: Konzervtechnológiai Laboratórium - https://my.matterport.com/show/?m=AGbcecnHeb1
  13. Biomérnök és Erjedésipari Technológia Tanszék, „E” épület, Fermentációs laboratórium- https://my.matterport.com/show/?m=rgKLopgYxKd
  14. Biomérnök és Erjedésipari Technológia Tanszék, „E” épület, Technológiai laboratórium - https://my.matterport.com/show/?m=7g7bAQrBnwr
  15. Biomérnök és Erjedésipari Technológia Tanszék, „E” épület, Gyakorlati félüzem - Sörfőzde - https://my.matterport.com/show/?m=nFm9PG2vRQo

Deák Tibor Szakkollégium: https://www.youtube.com/watch?v=7MgAfKA7Bl8&feature=youtu.be 

 

Duális képzési partnereink:

 

  • Auchan Magyarország Kft.

https://karrier.auchan.hu/allas/349-auchan_retail_mo._kozpontja_es_telephelyei-dualis_kepzes_-_szent_istvan_egyetem-2020-01-06 

  • Bonafarm Zrt.

https://www.youtube.com/watch?v=oyRj__4jMFA&feature=emb_logo

https://karrier.bonafarmcsoport.hu/

  • Bonduelle 

http://www.bonduelle.hu/files/Bonduelle_dualis_kepzes.pdf

  • Capriovus Kft.

http://www.capriovus.hu/ceg.htm

https://www.youtube.com/watch?v=rZj-BdfENgA

https://www.youtube.com/watch?v=KYIMQxXYRN0

https://www.youtube.com/watch?v=YYVxFvvXPCk

  • Ceres Zrt.

https://ceressuto.hu/dualis-kepzes-program/

  • Coca-Cola HBC Magyarország Kft.

http://hu.coca-colahellenic.com/

  • Coopstar Zrt.

https://www.facebook.com/coopstarzrt/

  • Gyermelyi

http://www.gyermelyi.hu/index.php/hirek-ujdonsagok/hir/277

  • Her-Csi-Hús Kft.

http://www.hercsihus.hu/

  • Húscsarnok Kft.

https://www.toalmasikolbasz.hu/dualis-kepzes

  • Lidl

http://www.lidl.hu/hu/2493.htm

  • MCS Vágóhíd Zrt.

https://mcs.hu/kapcsolat/

  • Nestlé Hungária Kft.

https://www.nestle.hu/

  • OSI Food Solutions Hungary Kft.

https://www.osigroup.com

  • Pápai Hús Kft.

http://www.papaihus.hu

  • Penny Market

https://www.penny.hu/careers/karrier/karrierepites/dualis-felsofoku

  • SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.

http://www.spar.hu/hu_HU/karrier/dualis_kepzes.html

  • Szerencsi Bonbon 

http://www.szerencsibonbon.hu/

  • Univer Product Zrt.

http://www.univer.hu/hu/univer_csoport/allasajanlatok/dualis_kepzes_-_elelmiszermernok.html

  • Zalaco Sütőipari Zrt.

https://zalaco.hu/

  • Zentis GmbH & Co. KG

https://www.zentis.hu/

 

  • Gyakran ismételt kérdések: 

 További információk: https://etk.szie.hu/

  • Ízelítő a Karunk életéből:

Guinness és Magyar Rekordkísérlet, melynek célja az egy időben, a legtöbb ember részvételével megformált "élő" periódusos rendszer rekordjának beállítása: https://www.youtube.com/watch?v=hGaBiea-i-A

Ilyen nálunk egy Gólyatábor: https://www.youtube.com/watch?v=8EB486WqmOI

Képek az ÉTK mindennapjaiból