A SZENT ISTVÁN EGYETEM
Élelmiszertudományi Doktori Iskolája meghívja Önt
PALOTÁS PÉTER
„Halászati termékek eltarthatóságának növelése komplex, kíméletes feldolgozás technológiával”
című doktori (PhD) értekezésének
2020. november 24-én (kedd) 14.00 órakor
tartandó nyilvános vitájára.
Helyszín: https://zoom.us/j/96051414141?pwd=MHdmSzdGblE1R3NSdm55SmZjWjg1UT09
A Bírálóbizottság összetétele:
Elnök: |
Simonné dr. Sarkadi Lívia |
DSc |
Tagok |
Dr. Baska Ferenc |
PhD |
|
Dr. Kókai Zoltán |
PhD |
|
Dr. Mézes Miklós |
DSc |
|
Dr. Lugasi Andrea |
PhD |
Opponensek: |
Dr. Szathmári László |
PhD |
|
Mohácsiné dr. Farkas Csilla |
PhD |
Titkár: |
Dr. Farkas Csilla |
PhD |
Témavezető:
Dr. Friedrich László
Az értekezés megtekinthető a
a www.szie.hu/meghivo, valamint a www.doktori.hu oldalakon.
A nyilvános vitában minden jelenlévő részt vehet és írásban előzetesen észrevételt is tehet.
Simonné dr. Sarkadi Lívia s.k.
a Élelmiszertudományok Doktori Iskola vezetője