Meghívó nyilvános vitára - Palotás Péter

A SZENT ISTVÁN EGYETEM

Élelmiszertudományi Doktori Iskolája meghívja Önt

 

PALOTÁS PÉTER

 

 

Halászati termékek eltarthatóságának növelése komplex, kíméletes feldolgozás technológiával

 

című doktori (PhD) értekezésének

2020. november 24-én (kedd) 14.00 órakor

tartandó nyilvános vitájára.

Helyszín: https://zoom.us/j/96051414141?pwd=MHdmSzdGblE1R3NSdm55SmZjWjg1UT09

 

 

 

A Bírálóbizottság összetétele:

Elnök:

Simonné dr. Sarkadi Lívia

DSc

Tagok

Dr. Baska Ferenc

PhD

 

Dr. Kókai Zoltán

PhD

 

Dr. Mézes Miklós

DSc

 

Dr. Lugasi Andrea

PhD

   Opponensek:

Dr. Szathmári László

PhD

 

Mohácsiné dr. Farkas Csilla

PhD

   Titkár:

Dr. Farkas Csilla

PhD

 

Témavezető:

Dr. Friedrich László

 

 

Az értekezés megtekinthető a

a www.szie.hu/meghivo, valamint a www.doktori.hu oldalakon.

 

A nyilvános vitában minden jelenlévő részt vehet és írásban előzetesen észrevételt is tehet.

 

 

 

                                                               Simonné dr. Sarkadi Lívia s.k.

                                                                   a Élelmiszertudományok Doktori Iskola vezetője