MEGHÍVÓ
A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Doktori Iskolája meghívja Önt és munkatársait
Palotás Péter
doktorjelölt
„Halászati termékek eltarthatóságának növelése komplex, kíméletes feldolgozástechnológiával”
c. PhD doktori értekezésének
2020. augusztus 25-én (kedd) 10.00 órakor
tartandó műhelyvitájára.
Témavezető:
Dr. habil. Friedrich László, PhD
A bíráló bizottság összetétele:
Simonné Prof. Dr. Sarkadi Livia, DSc (elnök)
Dr. Kiskó Gabriella, PhD (opponens)
Dr. Szathmári László, PhD (opponens)
Dr. Csehi Barbara, PhD (titkár)
A műhelyvita helyszíne:
Szent István Egyetem
Budai Campus, K-épület, K.6. terem
A járványügyi készültségre illetőleg egészségügyi válsághelyzetre tekintettel a védelmi intézkedések betartását kérjük (legalább 1 méteres távolságtartás, szájat és orrot eltakaró védőeszköz viselése)! Az egyéni védőeszközök beszerzéséről kérjük a résztvevők maguk gondoskodjanak.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!