A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Doktori Iskolája
meghívja Önt
Tóth Adrienn
“Tojáslevek eltarthatóságának növelése kombinált kíméletes tartósítási eljárások alkalmazásával”
című doktori értekezésének
2019. november 18-án 10:00-kor
tartandó munkahelyi vitájára.
Helyszín:
SZIE-ÉTK, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék,
„D” épület 2. emelet szemináriumi terem
(1118 Budapest, Ménesi út 43-45.)
Témavezetők:
Dr. Friedrich László, PhD
Dr. Németh Csaba, PhD
Elnök:
Dr. Vatai Gyula, CSc
Opponensek:
Dr. Vozáry Eszter, CSc
Dr. Cserhalmi Zsuzsanna, PhD
Titkár:
Dr. Zsomné Dr. Muha Viktória, PhD
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!