A SZENT ISTVÁN EGYETEM
Élelmiszertudományi Doktori Iskolája meghívja Önt
HUSSEIN KHABAT NOORI
„THE USE OF BIOACTIVE COMPOUNDS AND HIGH HYDROSTATIC PRESSURE IN CHICKEN MEAT PRESERVATION”
című doktori (PhD) értekezésének
2021. február 9-én 14.00 órakor
tartandó nyilvános vitájára.
Helyszín: SZIE online védés, részletekért keresse fel: https://szie.hu/meghivo
Link: https://zoom.us/j/95652790013
A Bírálóbizottság összetétele:
Elnök: |
Dr. Abrankó László |
PhD |
Tagok: |
Dr. Vatai Gyula |
DSc |
|
Dr. Póti Péter Dr. Biacs Péter Magyarné Dr. Horváth Kinga |
PhD DSc PhD |
Titkár: |
Dr. Zsom Tamás |
PhD |
Opponensek: |
Mohácsiné Dr. Farkas Csilla Kálmánné Dr. Tuboly Eszter |
PhD PhD |
Témavezető: Dr. Dalmadi István, PhD és Dr. Friedrich László, PhD
Az értekezés megtekinthető
a www.szie.hu/meghivo, valamint a www.doktori.hu oldalakon.
A nyilvános vitában minden jelenlévő részt vehet és írásban előzetesen észrevételt is tehet.
Simonné Dr. Sarkadi Livia s.k.
az Élelmiszertudományi Doktori Iskola vezetője