M E G H Í V Ó
A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Doktori Iskolája meghívja Önt és munkatársait
meghívja Önt
TRUONG HOANG DUY
„DEVELOPMENT OF HYDROGEL BIO-ANODE WITH IMMOBILIZED CELLS FOR IMPROVEMENT OF PERFORMANCE OF MICROBIAL FUEL CELLS”
című doktori (PhD) értekezésének
2020. június 26-án 11.00 órakor tartandó munkahelyi vitájára.
Helyszín: SZIE online védés, az alábbi linken csatlakozható: https://meet.google.com/ehg-phxs-zgm
A Véleményezőbizottság összetétele:
- Dr. Baranyai László, PhD (elnök)
- Adányiné Dr. Kisbocskói Nóra, (opponens)
- Dr. Bakonyi Péter, DSc, PhD (opponens)
- Dr. Farkas Csilla, PhD (titkár)
Témavezetők:
-
Dr. Nguyen Duc Quang, PhD
-
Dr. Dam Sao Mai, PhD
A vitában minden jelenlévő részt vehet és észrevételt is tehet.
Simonné Dr. Sarkadi Livia s.k.
az Élelmiszertudományi Doktori Iskola vezetője
I N V I T A T I O N
SZENT ISTVÁN UNIVERSITY
Doctoral School of Food Science
kindly invites you and your colleagues to attend the pre-defence of PhD thesis
entitled
„DEVELOPMENT OF HYDROGEL BIO-ANODE WITH IMMOBILIZED CELLS FOR IMPROVEMENT OF PERFORMANCE OF MICROBIAL FUEL CELLS”
By
TRUONG HOANG DUY
on June 26, 2020 at 11h00
Place: SZIE online link: https://meet.google.com/ehg-phxs-zgm
Prereview Committee:
- Chairperson: László Baranyai PhD
- Notary: Csilla Farkas PhD
- Reviewers: Nóra Adányi-Kisbocskói
- Péter Bakonyi DSc PhD
Supervisors:
- Quang D. Nguyen, PhD
- Mai S. Dam, PhD
Any comments are welcome.
Prof. Livia Simon-Sarkadi
Head of the Doctoral School