A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Doktori Iskolája meghívja Önt Bori Zsuzsanna „HPLC ÉS GC-MS MÓDSZEREK FEJLESZTÉSE A PARADICSOMBAN ÉS A FŰSZERPAPRIKÁBAN ELŐFORDULÓ KAROTINOIDOK ÉS AROMAANYAGOK MEGHATÁROZÁSÁRA” című doktori (PhD) értekezésének 2016. szeptember 29-én (csütörtök) 10.00 órakor tartandó nyilvános vitájára. Helyszín: SZIE, Budai Campus 1118 Budapest, Villányi út 35-43. G. épület, Tudásközpont
A Bírálóbizottság összetétele:
- Dr. Biacs Péter, DSc (elnök)
- Dr. Lugasi Andrea, PhD
- Dr. Balla József, CSc
- Jókainé Dr. Szatura Zsuzsanna, PhD
- Dr. Csóka Mariann, PhD
- Dr. Lelik László, CSc (opponens)
- Dr. Halász Gábor, PhD (opponens)
- Dr. Kiskó Gabriella, PhD (titkár)
Témavezetők: Dr. Daood Hussein (CSc) és Dr. Kiss Attila (PhD)
Az értekezés megtekinthető a a www.szie.hu/meghivo, valamint a www.doktori.hu oldalakon. A nyilvános vitában minden jelenlévő részt vehet és írásban előzetesen észrevételt is tehet.
Date:
2016. szeptember 29. 10:09