A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kara sok szeretettel meghívja az érdeklődőket a Húsipari Szakmai Nap című rendezvényre 2016. október 20-án. Helyszín: SZIE Budai Campus, K. épület díszterem (1118 Budapest, Villányi út 29-43.).
Program
- Regisztráció 08:30 – 09:30
-
09:40 Köszöntő
Hegyesné Dr. Vecseri Beáta (SZIE ÉTK) -
10:00 QUID
Laszlovszky Gábor Ferenc (FM) -
10:20 A SPAR húsbeszerzési stratégiája
Horváth Ferenc (SPAR) -
10:40 Hatósági aktualitások a hús- és baromfiipar ellenőrzésében
Dévainé Dr. Meggyes Ágnes (NÉBIH) -
11:00 Kiváló Minőségű Sertés (KMS) audit: Tapasztalatok és tervek
Sántha Zsófia (VHT) -
11:20 Higiéniai megoldások a hús- és baromfiiparban
Bujdosó Tivadar (ECOLAB) -
11:40 Összetett irányítási rendszerek kialakítása
Dr. Erdős Zoltán (Qualiment) - Ebédszünet 12:00 – 12:30
-
12:30 Húsminőség: Állattenyésztési szempontok
Nyíri András (Búzakalász 66 Felcsút) -
12:50 Húsminőség: Vágástechnológia szempontok, a minősítés új lehetőségei
Dr. Friedrich László és Surányi József (SZIE ÉTK) -
13:10 Húsminőség: Gasztronómiai szempontok
Dr. Gundel János és Hidvégi Hedvig (BGE KVIK) -
13:30 Baromfihús: Minőségi hús & MSM (csontokról mechanikusan lefejtett hús)
Dr. Zsarnóczay Gabriella (SZE MK) -
14:00 Emelt szintű húsipari Élelmiszerkönyv tervezete
Dull Péter (FM) - Zárszó 14:30
Regisztráció: www.lexodus.hu/IFS
Date:
2016. október 20. 08 - 15:10