Húsipari Szakmai Nap

A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kara sok szeretettel meghívja az érdeklődőket a Húsipari Szakmai Nap című rendezvényre 2016. október 20-án. Helyszín: SZIE Budai Campus, K. épület díszterem (1118 Budapest, Villányi út 29-43.).

Program

  • Regisztráció 08:30 – 09:30
  • 09:40 Köszöntő
    Hegyesné Dr. Vecseri Beáta (SZIE ÉTK)
  • 10:00 QUID
    Laszlovszky Gábor Ferenc (FM)
  • 10:20 A SPAR húsbeszerzési stratégiája
    Horváth Ferenc (SPAR)
  • 10:40 Hatósági aktualitások a hús- és baromfiipar ellenőrzésében
    Dévainé Dr. Meggyes Ágnes (NÉBIH)
  • 11:00 Kiváló Minőségű Sertés (KMS) audit: Tapasztalatok és tervek
    Sántha Zsófia (VHT)
  • 11:20 Higiéniai megoldások a hús- és baromfiiparban
    Bujdosó Tivadar (ECOLAB)
  • 11:40 Összetett irányítási rendszerek kialakítása
    Dr. Erdős Zoltán (Qualiment)
  • Ebédszünet 12:00 – 12:30
  • 12:30 Húsminőség: Állattenyésztési szempontok
    Nyíri András (Búzakalász 66 Felcsút)
  • 12:50 Húsminőség: Vágástechnológia szempontok, a minősítés új lehetőségei
    Dr. Friedrich László és Surányi József (SZIE ÉTK)
  • 13:10 Húsminőség: Gasztronómiai szempontok
    Dr. Gundel János és Hidvégi Hedvig (BGE KVIK)
  • 13:30 Baromfihús: Minőségi hús & MSM (csontokról mechanikusan lefejtett hús)
    Dr. Zsarnóczay Gabriella (SZE MK)
  • 14:00 Emelt szintű húsipari Élelmiszerkönyv tervezete
    Dull Péter (FM)
  • Zárszó 14:30

Regisztráció: www.lexodus.hu/IFS

Date: 
2016. október 20. 08 - 15:10