MEGHÍVÓ
AZ MTA KÉMIAI OSZTÁLY
ÉLELMISZER-TUDOMÁNYI TUDOMÁNYOS BIZOTTSÁGÁNAK
Élelmiszer-biotechnológia Munkabizottsága
2019. február 25-én 14 órakor tartja munkabizottsági ülését
Helyszín: Szent István Egyetem, Budai Campus Elnöki Tanácsterem
(1118 Budapest, Villányi út 35-43. K épület II em.)
A Munkabizottsági Ülésre Önt és kedves munkatársait tisztelettel meghívjuk
PROGRAM
1. Kukolya József CSc az Élelmiszer-biotechnológiai MB elnökének köszöntője
2. Tran Thi Mai Anh: (SZIE ÉTK) PHD dolgozatának műhelyvitája:
Naringinase from probiotic bacteria and its application in production of probiotic citrus juices
Témavezetők: Nguyen Duc Quang PhD és. Dam Sao.Mai PhD
Levezető elnök: Halász Anna, DSc
Opponensek:
Batáné Vidács Ildikó PhD (NAIK, AKK)
Takács Krisztina PhD (NAIK, ÉKI)
Titkár: Nagy Edina Szandra PhD
3. Tudományos előadás
Arijit Nath PhD
Hypoallergenic Food Products from Defatted Soybean Meal and
Ultra-heat Treated Milk by Membrane- and Enzymatic Routes
Department of Food Engineering, Faculty of Food Science, Szent István University
4. Egyebek
Megjelenésükre és a vitában való aktív részvételükre számítunk.
Kukolya József CSc Rezessyné Szabó Judit PhD
a MB elnöke a MB titkára