A SZENT ISTVÁN EGYETEM
Élelmiszertudományi Doktori Iskolája meghívja Önt
CSEHI BARBARA
„NAGY HIDROSZTATIKUS NYOMÁSKEZELÉS HATÁSA ÁLLATI EREDETŰ TERMÉKEK FEHÉRJESZERKEZETI ÉS FIZIKO-KÉMIAI TULAJDONSÁGAIRA”
című doktori (PhD) értekezésének
2019. november 13-án (szerda) 10:00 órakor
tartandó nyilvános vitájára.
Helyszín: SZIE, Budai Campus
1118 Budapest, Villányi út 35-43. K épület, 2. em., Elnöki tanácsterem
A Bírálóbizottság összetétele:
Elnök: |
Simonné Dr. Sarkadi Livia |
DSc |
Tagok: |
Dr. Biacs Péter |
DSc |
|
Dr. Zsom Tamás Dr. Vatai Gyula Dr. Gelencsér Éva |
PhD DSc CSc |
Titkár: |
Dr. Zsom Tamás |
PhD |
Opponensek: |
Dr. Mednyánszky Zsuzsanna Dr. Jánosi Anna |
PhD PhD |
Témavezetők: Pásztorné Dr. Huszár Klára, PhD és Dr. Friedrich László, PhD
Az értekezés megtekinthető
a www.szie.hu/meghivo, valamint a www.doktori.hu oldalakon.
A nyilvános vitában minden jelenlévő részt vehet és írásban előzetesen észrevételt is tehet.
Simonné Dr. Sarkadi Livia s.k.
az Élelmiszertudományi Doktori Iskola vezetője