M E G H Í V Ó
A SZENT ISTVÁN EGYETEM
Élelmiszertudományi Doktori Iskolája meghívja Önt
TÓTH ADRIENN
„TOJÁSLEVEK ELTARTHATÓSÁGÁNAK NÖVELÉSE KOMBINÁLT KÍMÉLETES TARTÓSÍTÁSI ELJÁRÁSOK ALKALMAZÁSÁVAL”
című doktori (PhD) értekezésének
2020. február 14-én (péntek) 10:00 órakor
tartandó nyilvános vitájára.
Helyszín: SZIE, Budai Campus
1118 Budapest, Villányi út 35-43. K épület, 3. em., Klubterem
A Bírálóbizottság összetétele:
Elnök: |
Dr. Vatai Gyula |
DSc |
Tagok: |
Dr. Biacs Péter |
DSc |
|
Dr. Vozáry Eszter Dr. Hitka Géza Dr. Molnár Györgyi |
Csc PhD PhD |
Titkár: |
Dr. Zsom Tamás |
PhD |
Opponensek: |
Dr. Cserhalmi Zsuzsanna Dr. Felföldi József |
PhD PhD |
Témavezetők: Dr. Friedrich László, PhD és Dr. Németh Csaba, PhD
Az értekezés megtekinthető
a www.szie.hu/meghivo, valamint a www.doktori.hu oldalakon.
A nyilvános vitában minden jelenlévő részt vehet és írásban előzetesen észrevételt is tehet.
Simonné Dr. Sarkadi Livia s.k.
az Élelmiszertudományi Doktori Iskola vezetője