M E G H Í V Ó
A MAGYAR AGRÁR- ÉS ÉLETTUDOMÁNYI EGYETEM
Doktori és Habilitációs Tanácsa és az Élelmiszertudományi Doktori Iskola meghívja Önt
Adányiné Dr. Kisbocskói Nóra
habilitációs előadásaira.
Magyar nyelvű tantermi előadás
címe: Bioszenzorok felépítése – enzimalapú szenzorok élelmiszeripari alkalmazása
időpontja: 2021. május 10. (hétfő) 8:00 óra
helyszíne: Online:
https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_ODcxYTU2MjQtNGY4MS00NjFmLTljZDAtOWM3NDE2OTcwZGUw%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%224ae1b9d9-0d1b-4d0b-a03a-d412d708a99e%22%2c%22Oid%22%3a%22284b2ad6-b88d-4f28-9e86-f83dd8e8598b%22%7d
Idegennyelvű tudományos előadás
címe: Application of biosensors and immunosensors for food industry and environmental monitoring
időpontja: 2021. május 10. (hétfő) 9:00 óra
helyszíne: Online: https://zoom.us/j/92015287751
Dr. Helyes Lajos s.k.
a DHT elnöke