A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Élelmiszertudományi Doktori Iskolája meghívja Önt
Salamon Bertold
„Kombinált kíméletes technológiák sorrendjének hatása szamócapürékre”
című doktori (PhD) értekezésének
2021. szeptember 10-én (péntek) 9 órakor
tartandó nyilvános vitájára.
Helyszín: MATE online védés
https://us06web.zoom.us/j/84736050296?pwd=ZkpuaFNPVVQ4N0JzODNPNWdHZFcrdz09
Meeting ID: 847 3605 0296
Passcode: 129250
Témavezető: Dalmadi István, PhD
Az értekezés megtekinthető
https://uni-mate.hu , valamint a www.doktori.hu oldalakon.
A nyilvános vitában minden jelenlévő részt vehet és írásban előzetesen észrevételt is tehet.
A Bírálóbizottság összetétele:
Elnök: |
Dr. Baranyai László |
PhD. |
Tagok: |
Mohácsiné Dr. Farkas Csilla |
PhD. |
|
Dr. Salgó András |
DSc. |
Titkár: |
Dr. Farkas Csilla |
PhD. |
Opponensek: |
Dr. Cserhalmi Zsuzsanna |
PhD. |
|
Dr. Máté Mónika |
PhD. |
Simonné Dr. Sarkadi Livia, DSc s.k.
az Élelmiszertudományi Doktori Iskola vezetője