A MAGYAR AGRÁR- ÉS ÉLETTUDOMÁNYI EGYETEM
Élelmiszertudományi Doktori Iskolája meghívja Önt
NGUYEN BAO TOAN
„Production of probiotic tropical fruit juices by fermentation with probiotic bacteria”
című doktori (PhD) értekezésének
2022. január 19. (szerda) 10:00 órakor
tartandó nyilvános vitájára. A védés nyelve angol (the language of the PhD defense is English).
Helyszín:
MATE, Budai Campus, 1118 Budapest, Villányi út 29-43. K6-os terem
A Bírálóbizottság összetétele:
Elnök: |
Dr. Kiskó Gabriella |
PhD |
Tagok: |
Dr. Biacs Péter |
DSc |
|
Dr. Kókai Zoltán |
PhD |
|
Hermánné Dr. Juhász Réka |
PhD |
Titkár: |
Batáné Dr. Vidács Ildikó |
PhD |
Opponensek: |
Dr. Gelencsér Éva |
CSc |
|
Dr. Zalán Zsolt |
PhD |
Témavezetők: Dr. Nguyen Duc Quang, PhD és Dr. Bujna Erika, PhD
Az értekezés megtekinthető a
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Doktori és Habilitációs Központjában,
valamint a www.uni-mate.hu, és a www.doktori.hu oldalakon.
A nyilvános vitában minden jelenlévő részt vehet és írásban előzetesen észrevételt is tehet.
Simonné Dr. Sarkadi Livia s.k.
az Élelmiszertudományi Doktori Iskola vezetője