M E G H Í V Ó
A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Élelmiszertudományi Doktori Iskolája meghívja Önt
Ta Phuong Linh
„Evaluation of different microencapsulation techniques for improving the functional effectiveness of probiotic-containing foods”
című doktori (PhD) értekezésének
2022. 02. 03-án (csütörtök) 10:00 órakor
tartandó nyilvános vitájára.
Helyszín: MATE Budai Campus "K" épület K5 terem
1118 Budapest, Villányi út 29-43.
A Bírálóbizottság összetétele:
Elnök: | Mohácsiné dr. Farkas Csilla | PhD |
Tagok: | Dr. Biacs Péter | DSc |
Dr. Halász Anna Dr. Benedek Csilla |
DSc PhD |
|
Dr. Csehi Barbara | PhD | |
Opponensek: | Dr. Gelencsér Éva Dr. Takács Krisztina |
CSc PhD |
Titkár: | Dr. Csehi Barbara | PhD |
Témavezetők: Dr. Bujna Erika, PhD és Dr. Kun Szilárd, PhD
Az értekezés megtekinthető
https://uni-mate.hu , valamint a www.doktori.hu oldalakon.
A nyilvános vitában minden jelenlévő részt vehet és írásban előzetesen észrevételt is tehet.
Simonné Dr. Sarkadi Livia, DSc s.k.
az Élelmiszertudományi Doktori Iskola vezetője