Országos Agrár-Startup Ötletverseny

A Kaposvári Egyetem Agrár és Környezettudományi Kara, valamint az AM Dunántúli Agrárszakképző Központ, Móricz Zsigmond Mezőgazdasági Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma agrár-startup ötletversenyt szervez.

A verseny célja

Az ötletverseny célja, hogy támogassa azokat a fiatalokat, akik innovatív ötleteikkel képesek hozzájárulni a mezőgazdaság fejlődéséhez. Az ötletverseny keretében olyan csapatok jelentkezését várjuk, akik új ötletekkel rendelkeznek többek között a mezőgazdasági gépek, állattenyésztési berendezések, kertészet, öntözéstechnika, élelmiszeripar, drónok, szenzorok, agrárinformatika, GPS-technológia, vállalatirányítás, öntözés vagy kommunikáció tekintetében, melyekkel a termelés hatékonysága fokozható környezetkímélő, fenntartható módon.

Díjak:

1. díj 1 000 000 Ft
2. díj 750 000 Ft
3. díj 500 000 Ft

Kikre számítunk?

Olyan 3 fős csapatok jelentkezését várjuk, akik
• egyetemi hallgatók bármely agrár szakterületen (A kategória)
• középiskolai diákok agrár szakterületen (B kategória)

Nevezés módja: nevezni kizárólag elektronikus formában lehet 2019. május 01. és június 30. között a teljes körűen kitöltött online jelentkezési adatlap beküldésével, melynek része az ötlet részletesen kidolgozott terve (10-15 oldal).

A feltöltött ötletek közül kiválasztásra kerülnek a legjobbak, melyeket a csapatok a döntőn szakmai zsűri előtt prezentálnak.

Információ és nevezés: http://www.akk.ke.hu/startup