A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kara 2017/18. tanév I. félévétől élelmiszermérnök BSc képzést indít a Kisvárdai Közösségi Felsőoktatási Képzési Központtal együttműködve.
A tanévnyitó és az első évfolyamosok eskütétele ünnepélyes keretek között zajlott 2017. szeptember 9-én Kisvárda Városházának Dísztermében.
Ünnepi beszédében Dr. Tőzsér János rektor, Dr. Felföldi József dékán és Belinszky Katalin ügyvezető is kiemelte a közösségi felsőoktatás fontosságát, mely nagyban előmozdítja a
térségében élő fiatalok versenyképes tudásának, valamint munkaerőpiaci trendekhez igazodó ismereteinek megszerzését.
A tanévnyitó ünnepségről szóló összefoglaló video az alábbi linken tekinthető meg: https://www.facebook.com/kisvarda.fkk/
Gratulálunk a felvételt nyert hallgatóknak és a kar valamennyi oktatója nevében sok sikert és kitartást kívánunk egyetemi tanulmányaikhoz.