Ünnepélyes tanévnyitó Kisvárdán

A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kara 2017/18. tanév I. félévétől élelmiszermérnök BSc képzést indít a Kisvárdai Közösségi Felsőoktatási Képzési Központtal együttműködve.

A tanévnyitó és az első évfolyamosok eskütétele ünnepélyes keretek között zajlott 2017. szeptember 9-én Kisvárda Városházának Dísztermében.

Ünnepi beszédében Dr. Tőzsér János rektor, Dr. Felföldi József dékán és Belinszky Katalin ügyvezető is kiemelte a közösségi felsőoktatás fontosságát, mely nagyban előmozdítja a

térségében élő fiatalok versenyképes tudásának, valamint munkaerőpiaci trendekhez igazodó ismereteinek megszerzését.

A tanévnyitó ünnepségről szóló összefoglaló video az alábbi linken tekinthető meg: https://www.facebook.com/kisvarda.fkk/

Gratulálunk a felvételt nyert hallgatóknak és a kar valamennyi oktatója nevében sok sikert és kitartást kívánunk egyetemi tanulmányaikhoz.