2020 december 4-én az Élelmiszerlánc-management Tanszék szervezésében immár 10. alkalommal került megrendezésre a Hallgatói Innovációs és Marketing Verseny döntője. A versenyen a Szent István Egyetem Élelmiszermérnök MSc és Élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnök MSc hallgatói mutatták be termékkoncepcióikat és azok piaci lehetőségeit. Az első fordulókból továbbjutó 5 hallgatói projekt került bemutatásra.
Az értékelő bizottság tagjai
- Csizmadia György (elnök) – BOTÉSZ
- Kostya Bánk – Arcok Stúdió
- Dr. Mártonffy Béla – Nemzeti Agrárgazdasági Kamara
- Pólya Árpád – AgroStratéga
- Szilágyi Lajos és Szilágyiné Szőke Ágnes – VillaGréta
voltak. A bizottság a következő csapatokat és koncepcióikat sorolták a dobogóra:
1. helyezett: Bodzanass – rawbar – Majercsik Nándor, Pfeiffer Laura, Vaskó Áron
2. helyezett: BodzaBoost – muffin – Bohár Dorina, Csicsek Szandra, Miklovicz Anna
3. helyezett: Bodzaleves – Bátor Emese, Hadházi Kitti, Karácsondi Márta
A BOTÉSz és az Arcok Stúdió Kft. felajánlásaként az első, második és harmadik helyezett csapatok termékajándékokat kaptak, és együttesen 100.000 Ft-os pénzbeli nyereményben részesültek.
Valamennyi termékkoncepció pedig további támogatást kap a támogatóktól a megvalósítás, további kutatások és esetleges piaci bevezetés érdekében.
Gratulálunk a színvonalas hallgatói munkákhoz!